Ποια εκπομπή του ΣΚΑΪ συζητάει να πάει στο MEGA

Ποια εκπομπή του ΣΚΑΪ συζητάει να πάει στο MEGA

Οι συντελεστές της επί 4 έτη εκπομπής «Dot» του ΣΚΑΪ, φέρονται να βρίσκεται σε συζητήσεις «μεταγραφής» με το MEGA.

Οι συζητήσεις για την επόμενη τηλεοπτική σεζόν έχουν ήδη ξεκινήσει και όλα δείχνουν πως δε θα λείψουν οι εκπλήξεις σε ότι αφορά τις μετακινήσεις προσώπων κι εκπομπών.Μεταξύ άλλων, και σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Real life, το ενδεχόμενο αλλαγής τηλεοπτική στέγης διαφαίνεται για την εκπομπή Dot, που μεταδίδεται κάθε Σάββατο και Κυριακή από τον Τ/Σ ΣΚΑΪ.

Η εκπομπή που παρουσιάζουν οι Νάνσυ Ζαμπέτογλου και Θανάσης Αναγνωστόπουλος, που μεταδίδεται εδώ και τέσσερα χρόνια από το το κανάλι του Φαλήρου, δέχθηκε πρόταση από το MEGA που επιθυμεί να την εντάξει στο δικό του πρόγραμμα, αναφέρει η εφημερίδα.

Στο πλαίσιο αυτής της πρότασης, η εν εξελίξει συζήτηση φέρεται να αφορά και στο ενδεχόμενο να αλλάξει, μερικώς, η μορφή της εκπομπής, η οποία θα μπορούσε να γίνει καθημερινή και να έχει μεγαλύτερη διάρκεια.
Η Real life, προσθέτει, μάλιστα, ότι βρίσκεται υπό εξέταση ένα διευρυμένο και ενιαίο deal της Alter Ego με την εταιρεία παραγωγής του Dot, Plana.gr, η οποία δραστηριοποιείται και στις εκδόσεις με το περιοδικό Down Town.via Ειδήσεις https://ift.tt/31YWjkN
RSS Feed

Manage


Unsubscribe from these notifications or sign in to manage your Email service.

Από το Blogger.