Ένωση Ξενοδόχων Λαμίας: Στηρίζουμε πλήρως την διεκδίκηση του Rally Acropolis από την Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας αλλά και τον Δήμο Λαμιέων


Παρακολουθώντας τις εξελίξεις των τελευταίων ημερών σχετικά με την διεκδίκηση του Rally Acropolis από τον Δήμο Λαμιέων και την Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας, θέλουμε και εμείς να στηρίξουμε την προσπάθεια αυτή δηλώνοντας με την σειρά μας ότι είμαστε συμπαραστάτες τους σε κάθε κίνηση προς την κατεύθυνση αυτή. Στηρίζουμε απολύτως την διεκδίκηση του Rally Acropolis υποσχόμενοι για μια ακόμα φορά να επιδείξουμε σε αγωνιζομένους, διοργανωτές και θεατές, την άψογη φιλοξενία μας και από οικονομικής πλευράς αλλά και από άποψη παροχών και υπηρεσιών.

Στο σημείο αυτό να αναφέρουμε ότι η Λαμία όταν πριν από αρκετά χρόνια ανέλαβε την διοργάνωση του Rally Acropolis σε επίπεδο παγκοσμίου πρωταθλήματος, κατάφερε να το ανεβάσει από την τελευταία θέση στην 3η, και στην συνέχεια, την επόμενη χρονιά στην 1η θέση αναδεικνύοντας το ως «Χρυσό Acropolis». Αυτό φυσικά συνέβη εξαιτίας της άψογης διοργάνωσης μεν της εξαιρετικής φιλοξενίας της πόλης μας δε, αλλά και της ευρύτερης περιοχής, απέναντι σε όλους τους εμπλεκόμενους με τον Εθνικό μας αγώνα.

Τέλος, υποσχόμαστε και πάλι να πράξουμε αναλόγως, τονίζοντας ότι και έχουμε τις ικανότητες αλλά και την επιθυμία να σταματήσουμε την φθίνουσα πορεία στην οποία μπήκε το Rally Acropolis όταν έφυγε από την περιοχή μας και να το βάλουμε και πάλι σε ανοδική τροχιά με στόχο και πάλι την κορυφή!!!

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη