To National Geographic γυρίζει ντοκιμαντέρ στην περιοχή μας για το 1821

Το αμερικανικό συνδρομητικό τηλεοπτικό κανάλι National Geographic μέσω της σειράς National ''Geographic Documentary Films'' θα γυρίσει στην Ελλάδα ένα τηλεοπτικό ντοκιμαντέρ με θέμα την ελληνική επανάσταση του 1821

Ορισμένα πλάνα θα γυριστούν στην Αλαμάνα, στην Λαμία καθώς και σε μερικές περιοχές της Φθιώτιδας.

Με αφορμή την συμπλήρωση 200 χρόνων από την ελληνική επανάσταση του 1821 το National Geographic τιμώντας αυτά το μεγάλο ιστορικό γεγονός θέλει να παρουσιάσει ένα τρισδιάστατο ντοκιμαντέρ με άγνωστες πτυχές αυτής της μάχης καθώς και με ομιλίες ανθρώπων της ιστορίας του πολιτισμού καθώς και τοπικών φορέων της περιοχής.

Το National Geogrpaphic στέλνοντας πρόσκληση στο kaliterilamia.gr θέλοντας να χρησιμοποιήσει το ιστορικό του αρχείο και παράλληλα να καλέσει όσους επιθυμούν να συνδράμουν σε αυτό το μνημειώδες ντοκιμαντέρ. 

----------------------------

Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να στείλουν email στο kaliterilamia@gmail.com

Με όνομα, επίθετο, τηλέφωνο καθώς και την ιδιότητά τους. 

--------------------------

Εκπρόσωπος του kaliterilamia.gr θα συμμετέχει ως ομιλητής στο ντοκιμαντέρ. 

Η λίστα των ενδιαφερόμενων θα αποσταλεί στο τηλεοπτικό κανάλι National Geographic για την αξιολόγησή τους.

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη