Λαμία: O Βασίλης Κυριακάκης για την συστηματική απαξίωση του Δημοτικού Συμβουλίου και της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, τις πρόσφατες καταστροφικές πυρκαγιές αλλά και για την υποχρεωτικότητα των εμβολιασμών και την αποψίλωση του ΕΣΥ (video)


Στην τοποθέτησή του στη Συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου ο επικεφαλής της παρέμβασης Πολιτών για τη Λαμία o Βασίλης Κυριακάκης, μίλησε για την συστηματική απαξίωση του Δημοτικού  Συμβουλίου και της  Τοπικής Αυτοδιοίκησης, τις  πρόσφατες καταστροφικές πυρκαγιές αλλά και για την  υποχρεωτικότητα των εμβολιασμών και την αποψίλωση του ΕΣΥ.

Τέλος ανέφερε τη σημασία της άμεσης λήψης απόφασης για τη μεταφορά του  Μουσείου Εθνικής Αντίστασης στο κτίριο που βρίσκεται πίσω από το άγαλμα του Άρη Βελουχιώτη.

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη