Λαμία στο Κέντρο: Ας αποτελέσει ορόσημο για τη Λαμία η διοργάνωση του Rally Acropolis 2021


Ας αποτελέσει ορόσημο για τη Λαμία η διοργάνωση του Rally Acropolis 2021

Σε συνέχεια της συζήτησης στην πρόσφατη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου στις 21 Απριλίου 2021 και στα πλαίσια της πρότασης της παράταξής μας, ΛΑΜΙΑ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ, πραγματοποιήθηκε σήμερα η πρώτη τηλεδιάσκεψη του Δημάρχου Λαμιέων κ. Ευθύμιου Καραίσκου με εκπροσώπους των Δημοτικών Παρατάξεων με σκοπό την άρτια διοργάνωση του Rally Acropolis 2021. 

 Από την παράταξή μας συμμετείχε ο Δημοτικός Σύμβουλος Νίκος Πάπουτσας,ενώ εντύπωση προκάλεσε το γεγονός ότι, πέραν του κ. Δημάρχου και της παράταξής μας,συμμετείχε στην τηλεδιάσκεψη μόνον η δημοτική παράταξη ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΠΟΛΙΤΩΝ.

Ενημερωθήκαμε από τον κ. Δήμαρχο για την μέχρι έως σήμερα πορεία της διοργάνωσης,τα σχέδια της Δημοτικής Αρχής,ενώ παράλληλα υποβάλαμε προτάσεις προκειμένου να συμπεριληφθούν στο τελικό σχεδιασμό. 

Η παράταξή μας στηρίζει αμέριστα τις προσπάθειες του Δήμου μας για την διοργάνωση του RALLY ACROPOLIS 2021 σε παγκόσμιο επίπεδο και δεσμεύεται για την ενεργή συμμετοχή της σε κάθε στάδιο της διαδικασίας με σκοπό, το δύσκολο αυτό εγχείρημα να στεφθεί με απόλυτη επιτυχία.
στις 9:27 μ.μ. 


Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη