ΤΙ ΖΗΤΗΣΕ! Πώς πέρασε το πρώτο 24ωρο στο κελί ο Μένιος Φουρθιώτης...


Σην 6η πτέρυγα των φυλακών Κορυδαλλού κρατείται από το πρωί της Κυριακής του Πάσχα ο Μένιος Φουρθιώτης, την προφυλάκιση του οποίου αποφάσισαν ομόφωνα ανακριτής και εισαγγελέας. 

Ο παρουσιαστής δεν χρειάστηκε να μπει σε 14ημερη καραντίνα αφού υποβλήθηκε σε μοριακό τεστ για τον κοροναϊό, το οποίο βγήκε αρνητικό.

Στην έκτη πτέρυγα στο παρελθόν εξέτιαν την ποινή τους κρατούμενοι για οικονομικά εγκλήματα. Πλέον βρίσκονται εκεί κυρίως οι κρατούμενοι που εργάζονται στις φυλακές. Το κελί ουσιαστικά είναι ένας μεγάλος θάλαμος τον οποίο μοιράζεται με ακόμα τέσσερα άτομα, τα οποία χαρακτηρίζονται «χαμηλής επικινδυνότητας».

Σωφρονιστικές πηγές αναφέρουν πως ο Φουρθιώτης φτάνοντας στη φυλακή ζήτησε να παραλάβει τα ρούχα του, κάποια φάρμακα, ειδική διατροφή και να μιλήσει με τους δικηγόρους του, κάτι το οποίο αναμένεται να γίνει τα επόμενα 24ωρα. 

Σύμφωνα με πληροφορίες του PatKiout.gr, ο παρουσιαστής αναμένεται να ζητήσει την υπό όρους αποφυλάκισή του επικαλούμενος σοβαρούς λόγους υγείας. Άλλωστε, το τελευταίο διάστημα δήλωνε ότι αντιμετωπίzει προβλήματα με την καρδιά του και όχι μόνο.


from Press24.gr https://ift.tt/3gYImM8
via IFTTT

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη