Συνελήφθησαν 2 ημεδαπές στη Λαμία, για κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών

Συνελήφθησαν (2) ημεδαπές στη Λαμία, για κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών

Κατασχέθηκαν (18) αυτοσχέδιες συσκευασίες που περιείχαν φυτικά αποσπάσματα, εμποτισμένα με ναρκωτική ουσία, (5) κινητά τηλέφωνα και χρηματικό ποσό


Από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Λαμίας, συνελήφθησαν χθες (26-04-2021) το απόγευμα στη Λαμία, δύο (2) ημεδαπές, για κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών.

Ειδικότερα, μετά από κατάλληλη αξιοποίηση πληροφοριακών στοιχείων, οι ανωτέρω εντοπίστηκαν και σε νομότυπη έρευνα που διενεργήθηκε στην οικία τους, αλλά και στη κατοχή της μίας συλληφθείσας, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:

·       (18) αυτοσχέδια χάρτινα περιτυλίγματα, επιμελώς κρυμμένα, τα οποία περιείχαν φυτικά αποσπάσματα, εμποτισμένα με ναρκωτική ουσία, συνολικού βάρους (5,4) γραμμαρίων,

·       (5) κινητά τηλέφωνα,

·       (2) κάρτες SIM και

·       το χρηματικό ποσό των (148,5) ευρώ.

Οι συλληφθείσες, με τη σε βάρος τους σχηματισθείσα δικογραφία, θα οδηγηθούν σήμερα στην κα Εισαγγελέα Πρωτοδικών Λαμίας.

Την προανάκριση διενήργησε η Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Λαμίας.

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη