-->

Ένα εκατομμύριο διακόσιες χιλιάδες ευρώ περίπου στην Σπερχειάδα και Μακρακώμη για ασφαλτοστρώσεις


Δείτε όσα ανέφερε ο αντιδήμαρχος Μακρακώμης Πάνος Κοντογεώργος:

Ένα εκατομμύριο διακόσιες χιλιάδες ευρώ περίπου στην Σπερχειάδα και Μακρακώμη για ασφαλτοστρώσεις !!!!

Τριακόσιες χιλιάδες ευρώ (περίπου) σε Άγιο Γεώργιο Πουγκάκια Μάρμαρα.

Και ένα εκατομμύριο για πεζοδρόμια στη Σπερχειάδα Μακρακώμη Πτελέα και ΜΑΚΡΗ .

Είχαμε πει ως Δημοτική Αρχή ότι είναι απαράδεκτο το 2021 και να υπάρχουν στην Σπερχειάδα στην έδρα του Δήμου δρόμοι με χώμα και δημότες μας να πηγαίνουν με λάσπες στα σπίτια τους .
Ήδη έγινε δημοπρασία ενός εκατομμυρίου ευρώ 1.000.000 € για ασφαλτοστρώσεις για Σπερχειάδα , Μακρακώμη , Άγιο Γεώργιο , Πουγκάκια , Μαρμαρα , και τις επόμενες ημέρες θα υπογραφτεί η σύμβαση με τον ανάδοχο.

Δεν σταματάμε όμως εκεί , στις 2-6-2021 δημοπρατούμε άλλες 500.000 ευρώ και θα περιλαμβάνει εργασίες οδοποιίας (ασφαλτοστρώσεις) που θα εκτελεστούν στον οικισμό Κουφοδέντρων στη Σπερχειάδα και στην περιοχή "Ψυρί". ως επίσης και στην Μακρακώμη .

Συνεχίζουμε αμέσως μετά για τις υπόλοιπες Κοινότητες μας ασφαλτοστρώσεις και τσιμεντοστρώσεις
Θα θυμάστε ότι έγραφα ότι ο Δήμος μας θα γίνει εργοτάξιο σε λίγο καιρό και ήρθε η ώρα να το διαπιστώσετε και εσείς οι ίδιοι , οι πολίτες αυτού του Δήμου .

Δεν σταματάμε όμως εκεί , τον Ιούνιο μήνα θα ανακοινωθούν και άλλα έργα εκατομμυρίων ευρώ για τα χωριά του Δήμου μας .

Δεν υπάρχουν σχόλια

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Από το Blogger.
-->