Ευθύμιος Καραΐσκος: Μια τέτοια Αναστάσιμη μέρα, που όλοι μας, λίγο πολύ βρισκόμαστε με αγαπημένα μας πρόσωπα, έστω και με τους απαραίτητους περιορισμούς, δεν ξεχνάμε εκείνους που περνούν το Πάσχα επάνω στο καθήκον

Μια τέτοια Αναστάσιμη μέρα, που όλοι μας, λίγο πολύ βρισκόμαστε με αγαπημένα μας πρόσωπα, έστω και με τους απαραίτητους περιορισμούς, δεν ξεχνάμε εκείνους που περνούν το Πάσχα επάνω στο καθήκον.

Εκείνους που υπηρετούν την κοινωνία με αυταπάρνηση, βρισκόμενοι δίπλα στους συνανθρώπους μας που τους χρειάζονται.

Ένα μεγάλο ευχαριστώ τόσο στον Πρόεδρο του Νοσοκομείου Λαμίας κ. Ανδρέα Κολοκυθά, όσο και στον Πρόεδρο του Ιατρικού συλλόγου Φθιώτιδας και εφημερεύοντα γιατρό της χειρουργικής κλινικής Χρήστο Γεωργίου, που είχα τη χαρά να συναντήσω σήμερα στις επάλξεις της πρώτης γραμμής.

Στους γιατρούς και τους νοσηλευτές μας που εργάζονται ακατάπαυστα ενάμιση χρόνο τώρα πολεμώντας στην πρώτη γραμμή της πανδημίας, εύχομαι καλό Πάσχα, με υγεία και αγάπη στη ζωή τους, λέγοντάς τους για άλλη μια φορά ένα μεγάλο ευχαριστώ, που είναι πάντα εκεί δίπλα στους πάσχοντες συμπολίτες μας.

Και για όλους τους συνανθρώπους μας που νοσηλεύονται εύχομαι γρήγορη ανάρρωση, ώστε όλοι μαζί, πιο δυνατοί, να ξανανταμώσουμε και να γιορτάσουμε όπως παλιά.

Ας είναι αυτή η νίκη του φωτός επάνω στο σκοτάδι και μια νίκη της ανθρώπινης θέλησης.

Χριστός Ανέστη και Χρόνια πολλά!










footer

Μια τέτοια Αναστάσιμη μέρα, που όλοι μας, λίγο πολύ βρισκόμαστε με αγαπημένα μας πρόσωπα, έστω και με τους απαραίτητους...

Δημοσιεύτηκε από Ευθύμιος Καραΐσκος στις Κυριακή, 2 Μαΐου 2021

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη