ΣΟΚ! Φοιτητής αρνήθηκε τη μάσκα στην αίθουσα... μεταφέρθηκε στο Ψυχιατρείο!

Σχολιάζει ο Νίκος Κλειτσίκας

«Αλλά, κοίτα κυρία μου είναι πολύ εύκολο, σου μαθαίνω εγώ να είσαι τρελή.
Φτάνει να φωνάξεις την αλήθεια στο πρόσωπο όλων.
Δεν θα πιστέψουν την αλήθεια και θα πιστεύουν ότι είσαι τρελή»
Λουίτζι Πιραντέλλο...

Σουηδία: Απαγορεύτηκε στον 13χρονο Λίνους να παρακολουθήσει τα μαθήματα σε ένα διεθνές σχολείο στην περιοχή της Στοκχόλμης έως ότου συμφώνησε να αφαιρέσει τη μάσκα που φορούσε... Τον έβγαλαν από την τάξη και κάλεσαν τη μητέρα του να τον παραλάβει... [Βλέπε, 13 Απρίλη 2021, σε: Αποβολή μαθητή γιατί επέμενε να φοράει μάσκα στην τάξη & το σχολείο!].

Ιταλία, 7 Μάη 2021: Φοιτητής έβγαλε τη μάσκα στην αίθουσα, τον συνέλαβε η Αστυνομία κι εγκλεισμός σε Ψυχιατρείο!

Ειδησιογραφία: Κρατική Σχολή Επαγγελματικής Κατάρτισης Εμπορίου (Istituto Adriano Olivetti) στη Fano. Είναι 18 ετών και φοιτά στο Ινστιτούτο της πόλης. Χθες το πρωί πήγε στο σχολείο και αλυσοδέθηκε στο θρανίο επειδή δεν θέλει να φορέσει μάσκα. Μοίρασε στους συμμαθητές του ένα κείμενο με την υπογραφή "Τήρηση του Συντάγματος".

Για την ιστορία...
1945... Δικαστήριο Νυρεμβέργης: «Η χορήγηση φαρμάκων εναντίον της θέλησης του ατόμου, είναι έγκλημα εναντίον της ανθρωπότητας»

Στο Ινστιτούτο καταφθάνει ένα ασθενοφόρο και η Αστυνομία. Μετά από 2 ώρες διαπραγματεύσεων, ο 18χρονος νεαρός άνδρας συλλαμβάνεται, συνοδεύεται έξω, μεταφέρεται στο Ψυχιατρείο και κρατείται. Πριν του αφαιρεθεί το κινητό επικοινωνούν οι δημοσιογράφοι μαζί του: «Είμαι καλά - απαντά ο 18χρονος. Είμαι εδώ, σε ψυχιατρικό θάλαμο του Πέζαρο, στη Μουράλλια, μου έκαναν TSO (Υποχρεωτική Υγειονομική Αγωγή - Φαρμακευτική Παρέμβασηκαι μου είπαν ότι θα πρέπει να μείνω εδώ για μια εβδομάδα. Αυτή τη στιγμή ένας γιατρός παίρνει όλα τα επικίνδυνα αντικείμενα από μένα. Μου έδωσαν κάποια ηρεμιστικά στις πρώτες βοήθειες και μετά με μετέφεραν στο Πέζαρο, στη Μουράλλια. Οι γονείς μου δεν είναι μαζί μου».
Στη συνέχεια, παίρνοντας το τηλέφωνο του αγοριού, παρεμβαίνει ένας γιατρός από το θάλαμο του Ψυχιατρείου: «Ο νεαρός πρέπει να είναι ήρεμος, το τηλεφώνημα πρέπει να τελειώσει εδώ». Όταν ρωτήθηκε αν ένας 18χρονος που διαμαρτύρεται για τη μάσκα μπορεί να καταλήξει σε ψυχιατρική κλινική, ο γιατρός απαντά:
«Αυτό το αγόρι έχει ανθρώπους γύρω του που το συμβουλεύουν άσχημα».

Κύμα διαμαρτυριών μετά τη νοσηλεία στο Ψυχιατρείο, που επιβλήθηκε στο 18χρονο επειδή δεν ήθελε να φορέσει μάσκα στην τάξη. Ένας καθηγητής του δηλώνει: «Εγώ τον έχω φοιτητή για ένα χρόνο και ήταν πάντα σωστός και δίκαιος με τους συμμαθητές του, που τον αγαπούν επίσης πολύ».

Ο Γερουσιαστής Τζιανλουίτζι Παραγκόνε, ηγέτης του κόμματος "Italexit", παρεμβαίνει: «Πραγματικά, ξεπεράστηκαν όλα τα όρια. Τα νέα που προέρχονται από τη Fano είναι πολύ σοβαρά. Ένα 18χρονο αγόρι, μαθητής του Ινστιτούτου Olivetti, συνελήφθη στο σχολείο από την αστυνομία και μεταφέρθηκε στο ψυχιατρείο επειδή αρνήθηκε να φορέσει μάσκα στην τάξη. Ο νεαρός - όπως γράφει η Il Messaggero - θα είχε δημιουργήσει ένταση στην τάξη λέγοντας στους καθηγητές και τους συμμαθητές του ότι ο κανόνας που απαιτεί τη χρήση της μάσκας "είναι αντισυνταγματικός...».

«Μεταφέρετε αμέσως αυτό το παιδί στην οικογένειά του, να του συμπαρασταθούν οι αγαπημένοι του με την απαραίτητη εγγύτητα και ευγένεια.»... γράφει ο Vito Inserra του Πολιτιστικού Συλλόγου Libera.mente (Ελεύθερη Σκέψη).

Δεκάδες ανεξάρτητοι βουλευτές και γερουσιαστές, ακόμη κι ορισμένοι μεμονωμένοι της δεξιάς εξανίστανται. Το γεγονός δεν απασχολεί τα μεγάλα ΜΜΕ και την αργυρώνητη δημοσιογραφική πορνεία.

Η περιφερειακή εφημερίδα "Corriere Adriatico" αναζητεί την Διευθύντρια του Ινστιτούτου, καθηγήτρια Eleonora Maria Augello, που δηλώνει: «Υπάρχουν ακριβείς υγειονομικές οδηγίες που απορρέουν από τις κυβερνητικές αποφάσεις και είναι καθήκον μας να τους σεβόμαστε για την ασφάλεια των φοιτητών μας και των οικογενειών τους».

Μήπως κάτι δεν πάει καλά σ' αυτή της Ευρωπαϊκή Ένωση;

Ο "αριστερός" (δηλώνει κομουνιστής) υπουργός Υγείας, στην κυβέρνηση του δοτού πρωθυπουργού και αντισυνταγματικού   (δεν έχει εκλεγεί, αλλά είναι "τεχνοκράτης") τραπεζίτη Ντράγκι, που στηρίζουν όλατα συστημικά κόμματα (η όλη αριστερά, δεξιά, ακροδεξιά και το κίνημα "αγανακτισμένων"), ο Roberto Speranza:

«Είναι σαφές ότι όλες αυτές τις μέρες, παρουσιάζεται μια δύσκολη υπόθεση, η πρώτη μας πρόθεση ήταν να κάνουμε το εκπαιδευτικό μας καθήκον, κάνοντας το αγόρι και οποιονδήποτε να υποστηρίξει τέτοιες θέσεις, αυτού του είδους απόψεις, ότι υπάρχουν συνέπειες για να αντιμετωπιστούν. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις σκέψεις του, επικρίνοντας επίσης τους Νόμους και τα Διατάγματα, αλλά δεν μπορεί να το πράττει χωρίς να σέβεται τους συνανθρώπους του».

«Η τέλεια δικτατορία θα έχει την εμφάνιση της δημοκρατίας. 
Μια φυλακή χωρίς τοίχους στην οποία οι κρατούμενοι
δεν θα ονειρεύονται να δραπετεύσουν. 
Ένα σύστημα δουλείας όπου,
χάρη στην κατανάλωση και τη διασκέδαση,
οι δούλοι θα αγαπήσουν τη δουλεία τους...»
Aldous Huxley
Επιστημονικό Συμπόσιο «Ο άνθρωπος και ο πολιτισμός: ο έλεγχος του νου»,
Ιατρική Σχολή του Πανεπιστημίου της Καλιφόρνια - Σαν Φρανσίσκο (28-30 Γενάρη 1961)
 
Μια ανησυχητική προφητεία του συγγραφέα Aldous Huxley; Συνωμοσιολόγος της δεκαετίας του '60;
Τίποτα από τα δύο. Απλώς εργαζόταν στις αμερικανικές υπηρεσίες και από πολλά χρόνια ανέλυε τα σενάρια-σχέδια που θα έπρεπε ν' ακολουθηθούν από τη "χώρα της ελευθερίας". Ότι ακριβώς κάνει σήμερα ο συνάδελφός του στο "βαθύ κράτος" των ΗΠΑ Γουίλλιαμ Χένρυ "Μπιλ" Γκέιτς...

* "Ο ΘΕΟΣ ΕΜΒΟΛΙΟ!" «Ακολούθησε τα χρήματα και θα ανακαλύψεις την αλήθεια...»

«Ο Θεός εμβόλιο - Η μεγαλύτερη και πιο σκοτεινή μπίζνες του 21ου αιώνα» ("Il Dio vaccino - La più grande e oscuro business del XXI secolo")

* ΣΟΚ! «Εγχύθηκαν εκατομμύρια δόσεις εμβολίου χωρίς να γνωρίζουμε σαφώς το αποτέλεσμα, παρά μόνον το πειραματικό»


 «Ακολουθήστε τα χρήματα, θα βρείτε τη μαφία!»
Giovanni Falcone
(18 Μάη 1939 - 23 Μάη 1992)
Σικελός Δικαστής με αρμοδιότητα την εξάρθρωση της Μαφίας.
Δολοφονήθηκε με βόμβα 500 κιλών νιτρογλυκερίνης.


Ilaria Capua: «Covid, χρειαζόμαστε ένα ευκίνητο εμβόλιο:
σπρέι, έμπλαστρο, τσιπ.
Και είναι μια επιλογή να κάνουμε σήμερα»


[...] Και συ, τσούλα των δήμιων, Επιστήμη,
της Αλήθειας εσχάτη τεφροδόχα,
και συ, πρόστυχη Πένα και ψοφίμι,
του
βούρκου λιβανίζετε την μπόχα! [...]

Κώστας Βάρναλης, "Ελεύθερος Κόσμος"
 



from Press24.gr https://ift.tt/2R0UFgs
via IFTTT

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη