Κωνσταντίνος Κερπινιώτης: Το μήνυμα της Ανάστασης στο χώρο που αναπαύονται οι ψυχές των κεκοιμημένων αδερφών μας, έφερε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Φθιώτιδας κ. Συμεών το απόγευμα του Μεγάλου Σαββάτου


Το μήνυμα της Ανάστασης στο χώρο που αναπαύονται οι ψυχές των κεκοιμημένων αδερφών μας, έφερε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Φθιώτιδας κ. Συμεών το απόγευμα του Μεγάλου Σαββάτου.

Ήταν μια εμπειρία ιδιαίτερα συγκινητική, που εγώ προσωπικά δεν είχα ξαναζήσει στο κοιμητήριο της Ξηριώτισσας και το συναίσθημα έγινε πιο έντονο από την παρουσία πολιτών που έχουν βιώσει την απώλεια αγαπημένων προσώπων.

Ένα μεγάλο ευχαριστώ στον Ποιμενάρχη μας που μέσα σε λίγες ώρες - λόγω και του περιορισμένου ωραρίου - μοίρασε το Άγιο Φως μεταξύ άλλων στο Κεντρικό Κοιμητήριο του δήμου μας. Η παρουσία του είχε οπωσδήποτε το συμβολισμό της και πραγματικά καμαρώνω που ανήκω στο ποίμνιο ενός τόσο δραστήριου και ικανού Ιεράρχη.

Αντλούμε πνευματική και ψυχική δύναμη από Κείνον και Συνεχίζουμε….. Χριστός Ανέστη Χρόνια πολλά!!!





"Το μήνυμα της Ανάστασης στο χώρο που αναπαύονται οι ψυχές των κεκοιμημένων αδερφών μας, έφερε ο Σεβασμιώτατος...

Δημοσιεύτηκε από Κωνσταντίνος Κερπινιώτης στις Κυριακή, 2 Μαΐου 2021

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη