Άρον – άρον έφυγε από το δείπνο με τον Δένδια ο Τσαβούσογλου, τι συνέβη

EUROKINISSI

Νωρίτερα από ό,τι ήταν προγρμματισμένο αποχώρησε από το χθεσινό του δείπνο με τον Νίκο Δένδια ο Μεβλούτ Τσαβούσογλου.

Τα συγχαρητήριά τους στην Αναντολού Εφές για την κατάκτηση της Ευρωλίγκας έδωσαν Νίκος Δένδιας και Μεβλούτ Τσαβούσογλου στις δηλώσεις τους μετά τις συναντήσεις που είχαν μεταξύ τους και με τον Κυριάκο Μητσοτάκη.

Κλείνοντας τις δικές του δηλώσεις ο Νίκος Δένδιας συνεχάρη την τουρκική ομάδα λέγοντας απευθυνόμενος στον Τσαβούσογλου «Να σε συγχαρώ για τη χθεσινή κατάκτηση από την Αναντολού Εφές για την κατάκτηση της Ευρωλίγκας».

Από την πλευρά του ο Μεβλούτ Τσαβούσογλου έβγαλε... είδηση ευχαριστώντας τον Έλληνα ομόλογό του για την κατανόηση που έδειξε στην «επιτάχυνση του βραδινού μας δείπνου». «Ήταν δύσκολος τελικός τον παρακολουθήσαμε με αγωνία. Και ευχαριστώ που έδειξες κατανόηση στην επιτάχυνση του βραδινού μας γεύματος» ανέφερε χαρακτηριστικά ο Τούρκος υπουργός Εξωτερικών;



from Όλες οι ειδήσεις https://ift.tt/3wLptB3
via IFTTT

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη