Λαμία: Δουλειά και στα ρεπό για Τιρόνε και Μαρτίνεθ

Παρά τις διακοπές λίγων ημερών για τις γιορτές του Πάσχα, οι δύο παίκτες της Λαμίας δεν σταμάτησαν τη δουλειά στο προπονητικό κέντρο της ομάδας.

Η Λαμία έχοντας εξασφαλίσει την παραμονή της στη Super League Interwetten ατενίζει με αισιοδοξία το μέλλον, με τον Μιχάλη Γρηγορίου να δίνει ρεπό στους ποδοσφαιριστές του αυτές τις μέρες του Πάσχα.

Ωστόσο, κάποιοι από αυτούς δεν σταματούν τη δουλειά ούτε στα ρεπό. Ο Τιρόνε και ο Άνχελ Μαρτίνεθ δεν ταξίδεψαν για την πατρίδα τους την Ισπανία και βρέθηκαν στο προπονητικό κέντρο της Νέας Άμπλιανης πραγματοποιώντας ατομική προπόνηση.

Η Λαμία ολοκληρώνει τη σεζόν στα πλέι άουτ υποδεχόμενη τον ΟΦΗ το προσεχές Σάββατο (8/5) και αντιμετωπίζοντας στις 15 Μαΐου τον Απόλλωνα Σμύρνης στη Ριζούπολη.

www.gazzetta.gr

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη