-->

ΕΡΓΑΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΛΑΜΙΑΣ: Κλιμακώνουμε με νέα απεργία στις 16 Ιούνη ενάντια στο νομοσχέδιο-έκτρωμα

Από την απεργιακή συγκέντρωση στη Λαμία στις 10 Ιούνη

Απόφαση για νέα απεργία στις 16 Ιούνη και συγκέντρωση στην πλατεία Ελευθερίας στις 10.30 το πρωί, πήρε το Εργατικό Κέντρο Λαμίας καλώντας τους εργαζομένους της περιοχής να κλιμακώσουν τον αγώνα τους ενάντια στο νομοσχέδιο - τερατούργημα της κυβέρνησης.

Σε ανακοίνωσή του το Εργατικό Κέντρο Λαμίας χαιρετίζει τους εργαζόμενους που συμμετείχαν μαζικά στην απεργία και τις απεργιακές συγκεντρώσεις στη Λαμία, τη ΛΑΡΚΟ και σε ολόκληρη τη χώρα, στέλνοντας μία δυναμική και αγωνιστική απάντηση στην κυβέρνηση και την εργοδοσία.

Καλεί τους εργαζόμενους να δώσουν συνέχεια στον αγώνα τους με νέα απεργία την Τετάρτη 16 Ιούνη για να μην ψηφιστεί το νομοσχέδιο και παράλληλα να οργανώσουν την αντίσταση τους στους χώρους δουλειάς για να «πεταχτεί στα σκουπίδια» το νέο νομοσχέδιο τερατούργημα, αλλά και όλοι οι αντεργατικοί νόμοι των προηγούμενων ετών που επιβάλλουν εργασιακό μεσαίωνα στους χώρους δουλειάς.

(Επισυνάπτεται ολόκληρη η ανακοίνωση του Εργατικού Κέντρου)

Δεν υπάρχουν σχόλια

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Από το Blogger.
-->