Πανελλήνιες 2021: Άνοιξε η σελίδα του Υπουργείου Παιδείας για τα θέματα χημείας, πληροφορικής και κοινωνιολογίας

Πανελλήνιες 2021: Άνοιξε η σελίδα του Υπουργείου Παιδείας για τα θέματα χημείας, πληροφορικής και κοινωνιολογίας

Εδώ και λίγα λεπτά το Υπουργείο Παιδείας «ανέβασε» την ειδική σελίδα όπου αναρτά τα θέματα Πανελληνίων 2021. Βρισκόμαστε πια μια ανάσα από την ανάρτηση των θεμάτων σε κοινωνιολογία, χημεία και πληροφορική.

Οι υποψήφιοι των πανελληνίων εξετάζονται αυτή τη στιγμή σε χημεία, κοινωνιολογία, και πληροφορική ενώ το Υπουργείο Παιδείας εδώ και λίγη ώρα έχει αναρτήσει τη σελίδα στην οποία θα αναρτηθούν τα θέματα πανελληνίων που «έπεσαν».

Η σελίδα αυτή αναρτάται από το υπουργείο ώστε να αποφευχθεί τυχόν πτώση του συστήματος από το αυξημένο ενδιαφέρον των υποψηφίων στις πανελλήνιες εξετάσεις.

Εκεί το Υπουργείο αναμένεται να αναρτήσει αναλυτικά τα θέματα για κάθε εξεταζόμενο μάθημα λίγο μετά τις 10:00

selida18

Το Dnews πιστό στο καθιερωμένο ραντεβού με τις πανελλήνιες, θα μεταδώσει και σήμερα αμέσως τα θέματα χημείας, κοινωνιολογίας και πληροφορικής στα οποία δίνουν σήμερα οι μαθητές - υποψήφιοι των ΓΕΛ μόλις αναρτηθούν από το Υπουργείο Παιδείας.

Η ομάδα των φροντιστηρίων Μεθοδικό και οι καθηγητές του σε συνεργασία με το Dnews, θα πάρουν άμεσα τη σκυτάλη για να σας δώσουν τις προτεινόμενες απαντήσεις.

Σε λίγη ώρα το Dnews θα αναρτήσει τα θέματα όλων των μαθημάτων εδώ.

Για να δείτε τα θέματα του μαθήματος "Χημεία" ΓΕΛ πατήστε εδώ

Για να δείτε τα θέματα του μαθήματος "Κοινωνιολογία" ΓΕΛ πατήστε εδώ

Για να δείτε τα θέματα του μαθήματος "Πληροφορική" ΓΕΛ πατήστε εδώ



from Όλες οι ειδήσεις https://ift.tt/2SA5TJP
via IFTTT

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη