-->

Πανελλήνιες 2021: Τι ώρα ανακοινώνονται τα θέματα σε χημεία, κοινωνιολογία και πληροφορική

Πανελλήνιες 2021: Τι ώρα ανακοινώνονται τα θέματα σε χημεία, κοινωνιολογία και πληροφορική

Επίσημα τα θέματα χημείας κοινωνιολογίας και πληροφορικής από το υπουργείο παιδείας για τις πανελλήνιες 2021.  Το Υπουργείο Παιδείας θα τα αναρτήσει λίγο μετά τις 10:00.

Κανονικά συνεχίζονται και σήμερα οι πανελλήνιες εξετάσεις με τους μαθητές των γενικών λυκείων της χώρας να διαγωνίζονται σήμερα σε χημεία. πληροφορική, και κοινωνιολογία ανάλογα με την κατεύθυνση στην οποία ανήκουν.

Χθες οι μαθητές των ΕΠΑΛ διαγωνίστηκαν με τη σειρά τους στα μαθηματικά με τα θέματα να κρίνονται ως κλιμακούμενης δυσκολίας.

Η ώρα έναρξης των πανελληνίων εξετάσεων 2021 είναι στις 08:30 π.μ ενώ οι υποψήφιοι πρέπει να προσέρχονται στο εξεταστικό τμήμα μέχρι και τις 08:00 π.μ.

Η διάρκεια εξέτασης κάθε μαθήματος είναι 3 ώρες.

Τι ώρα θα ανακοινωθούν τα αποτελέσματα

Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος το Υπουργείο Παιδείας αναμένεται να ανακοινώσει τα θέματα που «έπεσαν» σε πληροφορική, χημεία και κοινωνιολογία για τους μαθητές των ΕΠΑΛ, λίγο μετά τις 10:00 π.μ. σε ειδική σελίδα που αναρτά γι' αυτόν ειδικά το σκοπό.

Το Dnews θα σας ενημερώσει πρώτο δημοσιεύοντας τα θέματα και τις λύσεις των πανελληνίων μόλις αυτά είναι διαθέσιμα σε συνεργασία με το φροντιστήριο Μεθοδικό ενώ, θα ακολουθήσει και σχολιασμός για τη δυσκολία των θεμάτων.



from Όλες οι ειδήσεις https://ift.tt/35vrFkL
via IFTTT

Δεν υπάρχουν σχόλια

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Από το Blogger.
-->