-->

Γλυκά Νερά: 37 ημέρες γεμάτες... ψέμα - Οι δηλώσεις έξω από το σπίτι μέχρι την αγκαλιά στη μητέρα της Καρολάιν

Γλυκά Νερά: 37 ημέρες γεμάτες... ψέμα - Οι δηλώσεις έξω από το σπίτι μέχρι την αγκαλιά στη μητέρα της Καρολάιν

Ο καθ' ομολογία δολοφόνος της Καρολάιν, Μπάμπης Αναγνωστόπουλος, για 37 ημέρες δεν... ήξερε τι έγινε στο σπίτι στα Γλυκά Νερά τα ξημερώματα της `11ης Μαϊου. Τα ψέματα του δράστη απέναντι σε κοινή γνώμη και Ελληνική Αστυνομία.

Η ΕΛ.ΑΣ., το βράδυ της Πέμπτης, προχώρησε στην αποκάλυψη ότι ο 32χρονος Μπάμπης Αναγνωστόπουλος, σύζυγος της Καρολάιν είναι ο δολοφόνος της 20χρονης μητέρας. Στο σπίτι στα Γλυκά Νερά δεν υπήρξε ληστής, δεν υπήρξε κάποιος ξένος εγκληματίας που την δολοφόνησε. Υπήρξε ένας (καθ' ομολογία δολοφόνος), ο οποίος σκότωσε τη γυναίκα του δίπλα στο 11 μηνών παιδί τους.

Για 37 ημέρες, ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος που... ευχόταν να μην συμβεί σε άλλον, έπαιζε ένα άνευ προηγουμένου θέατρο, σαν να... συμμετέχει σε «ψυχολογικό θρίλερ», λέγοντας ψέματα σε ΕΛΑΣ και κοινή γνώμη.

Το «χρονικό» του θεάτρου

11 Μαΐου

Λίγο μετά την «απελευθέρωσή» του, ο πιλότος στέκεται μπροστά στις κάμερες: «Δεν περιγράφεται, σε κανέναν μην τύχει. Να μην γίνει σε κανέναν άλλο ποτέ ξανά. Τα παιδιά ξέρουν την δουλειά τους, θα τους πιάσουν. Αυτό που πέρασα εγώ, η οικογένεια μου και η οικογένεια της γυναίκας μου να μην το περάσει ξανά κανείς ποτέ. Τους παρακαλέσαμε, τους είπαμε πού θα βρουν τα χρήματα. Συγγνώμη, πρέπει να φύγω».

13 Μαΐου

Ο 32χρονος πηγαίνει στη μεζονέτα στα Γλυκά Νερά και μιλάει και πάλι μπροστά στις κάμερες: «Μας έδεσαν, τους είχαμε πει ήδη πού είναι και τα χρήματα, από κει και μετά δεν ξέρω. Κατάλαβα ότι η γυναίκα μου είναι νεκρή όταν ήρθαν οι αστυνόμοι και με έλυσαν. Ευτυχώς, η κόρη μου είναι καλά.

Όποιος γνωρίζει κάτι είμαι σίγουρος ότι θα βοηθήσει. Αυτή τη στιγμή είναι 10-15-20 άτομα στο δρόμο και ψάχνουν… Δουλεύουν από το πρωί μέχρι το βράδυ, τώρα που μιλάμε, τις 3 τελευταίες μέρες ήμασταν όλοι μαζί, δουλεύουν όλη μέρα, όλο το βράδυ, όλη μέρα. Η αστυνομία, το ανθρωποκτονιών. Είναι συνέχεια σε επικοινωνία μαζί μου όσο έχω μπορέσει να τους βοηθήσω, αν υπάρχει κάποιος που μπορεί να τους βρει, θα τους βρουν τα παιδιά αυτά».

16 Μαΐου

Ο 32χρονος αποχαιρετά την Καρολάιν με ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, με μια φωτογραφία απο τον γάμο τους σε θέρετρο της Πορτογαλίας και γράφοντας «για πάντα μαζί. Καλό ταξίδι αγάπη μου».

22 Μαΐου

Ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος μιλάει στην εκπομπή της Αγγελικής Νικολούλη, δηλώνοντας για την «ψυχολόγο»: «Πραγματικά δεν ξέρω ποιος σκέφτηκε ότι η ψυχολόγος που πήγαμε αφού γέννησε η γυναίκα μου έχει οποιαδήποτε σχέση με τη ληστεία. Έχω ακούσει εικασίες και εικασίες, αλλά ότι θα βοηθήσει η ψυχολόγος μας στο να βρεθούν οι δράστες, είναι με διαφορά η πιο άκυρη», ζητώντας να μην δημοσιεύονται στοιχεία που μπορεί να παρερμηνευτούν από τον κόσμο.

17 Ιουνίου

Το αποκορύφωμα του θεάτρου παίχτηκε το πρωί της Πέμπτης. Λίγο πριν την αναχώρηση του πιλότου από το νεκροταφείο στην Αλόννησο όπου με την συνοδεία κλιμακίου της ΕΛ.ΑΣ μεταφέρθηκε στην ΓΑΔΑ. Εκεί ο δράστης της δολοφονίας της Καρολάιν αγκάλιασε τη μητέρα του θύματος που μέχρι εκείνη τη στιγμή δεν ήξερε ότι την αγκάλιαζε... ο δολοφόνος της κόρης της.



from Όλες οι ειδήσεις https://ift.tt/3wCmJWR
via IFTTT

Δεν υπάρχουν σχόλια

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Από το Blogger.
-->