Λαμία: Από 16.000 Συνεταίρους παρευρίσκονταν μόνο 80, τα γνωστά παπαγαλάκια τους και εγώ είχα μόνο 5 φοβισμένους Συνεταίρους για μην τους πάρουν το σπίτι... διότι τους εκβίαζαν...


Η ΔΕΥΤΕΡΗ ΜΟΥ ΟΜΙΛΙΑ, 18/3/2001

Η Δεύτερη Ομιλία μου, από το βήμα της Γενικής Συνέλευσης της Σ.Τ.Λ.

Η δικαιοσύνη επί τέλους κάθισε στο σκαμνί του Τριμελούς Κακουργιοδικείου του Εφετείου Λαμίας τα 24 στελέχη της πρώην Συνεταιριστικής Τράπεζας Λαμίας

ΚΩΣΤΑΣ ΔΗΜΗΤΡΑΚΟΠΟΥΛΟΣ

Αγαπητοί Συνεταίροι - Μεριδιούχοι
της πρώην Συνεταιριστικής Τράπεζας Λαμίας,

Τώρα που το νερό μπήκε στο αυλάκι και η δικαιοσύνη επί τέλους κάθισε στο σκαμνί του Τριμελούς Κακουργιοδικείου του Εφετείου Λαμίας τα 24 στελέχη της πρώην Συνεταιριστικής Τράπεζας Λαμίας θα σας ανεβάζω κάθε ημέρα και από μία από τις Ομιλίες μου ως Πρόεδρος του ΣΥΛΛΟΓΟΥ Συνεταίρων - Δανειοληπτών - Εγγυητών της Σ.Τ.Λ. με τίτλο " Η ΑΛΛΗΛΟΒΟΗΕΙΑ".

Η Ομιλίες μου είναι καταγεγραμμένες στα ΠΡΑΚΤΙΚΑ των Γενικών Συνελεύσεων της Σ.Τ.Λ. και όλα αυτά τα γνώριζε - γνωρίζει η Τράπεζα της Ελλάδος, αλλά επειδή ήταν στο Μεγάλο Κόλπο έκανε το κοροΐδο για να πάρει τα Ακίνητα των κ.κ. Συνεταίρων σε εξευτελιστικές τιμές και να τα δώσε σε Funds.

ΙΔΟΥ Η ΔΕΥΤΕΡΗ ΟΜΙΛΙΑ ΜΟΥ

18/3/2001

ΟΜΙΛΙΑ 2Η - ΠΡΑΚΤΙΚΟ ΤΑΚΤΙΚΗΣ ΓΕΝΙΚΗΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ 18-3-2001

Στη Λαμία σήμερα την 18η Μαρτίου 2001, ημέρα Κυριακή και ώρα 10.00 στο χώρο του κλειστού Αθλητικού Κέντρου Λαμίας συνήλθαν τα μέλη του Συνεταιρισμού με την επωνυμία «ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΤΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ΛΑΜΙΑΣ ΣΥΝ Π.Ε.», στη β'" επαναληπτική Γενική Συνέλευση, όπου για την ύπαρξη απαρτίας απαιτείται η παρουσία 7 μελών. Προκειμένου να συζητηθούν τα θέματα της ημερήσιας διάταξης που αναφέρονται στην σχετική πρόσκληση του Διοικητικού Συμβουλίου δηλαδή:

ΣΥΝ/ΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ΛΑΜΙΑΣ ΣΥΝ Π.Ε. ΣΥΝ/ΣΗ ΓΕΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ 18 ΜΑΡΤΙΟΥ 2001

............έχουν δικαίωμα να βάλουν υποψηφιότητα και θα είχαν βγει νέα στελέχη δεν θα φτάναμε σε αυτό το χάλι. Που για μένα, επειδή είναι η τελευταία φορά που λαμβάνω μέρος στη συνέλευση, διότι από εδώ και πέρα θα αποχωρήσω και εγώ. Όπως θα διαλυθούν και άλλοι συνεταίροι. Ευχαριστώ πάρα πολύ.

κος Πρόεδρος Γ.Σ.: Παρακαλώ. Κύριε Τριανταφυλλόπουλε για λόγους ισονομίας εγώ προσωπικά σαν προεδρείο θα παρακαλούσα να πάρετε τον λόγο, γιατί θέλω να είμαι εντάξει προς όλους και για όλα. Νομίζω, είπα για λόγους ισονομίας η άποψη μου είναι ότι θα πρέπει να πάρετε τον λόγο. Θέση και παράκληση αν θέλετε του προεδρείου. Εγώ θα περιμένω πάντως.

Ο κύριος Δημητρακόπουλος. Παρακαλώ ησυχία.

κος Δημητρακόπουλος: Κύριοι συνεταίροι, φίλοι συνεταίροι, εγώ δεν θα σας κουράσω καθόλου μόνο τρία λεπτά.

Επί προσωπικού, θέλω να πω ότι είχα πάρει δύο δάνεια των πέντε εκατομμυρίων για να ξεχρεώσω παλιές μου οφειλές προς την συνεταιριστική. Δεν έφυγα με χρήματα από την τράπεζα.

Έτυχε το στραπάτσο που έφαγα με το βιντεοκλάμπ προ μια δεκαετία, δεν πήγα καλά. Μπόρεσα όμως σιγά - σιγά και έδωσα δέκα εκατομμύρια. Δέκα πήρα, δέκα έδωσα. Τα έδωσα μετρητά. Έστειλα την κόρη μου να καταθέσει ενάμισι εκατομμύριο, έβγαινε ένα διαμέρισμα που είχα για να το κατοχυρώσει η κόρη μου.

Μου το φάγανε οι κύριοι του διοικητικού συμβουλίου και της νομικής υπηρεσίας. Δεν μου το δώσανε το ενάμισι εκατομμύριο πίσω.

Δεν μου δώσανε το σπίτι μου πίσω και από τότε έχω φάει δέκα πλειστηριασμούς απανωτούς.

Στους φίλους μας του διοικητικού συμβουλίου, στους φίλους μας του εποπτικού συμβουλίου έχουν πάρει ένα δισεκατομμύριο, δεν τους κυνήγησε κανένας και τα μέτρα σήμερα είναι εναντίον μας.

κος Δασκαλόπουλος: Πείτε ονόματα όμως, μην αφήνετε αιχμές για όλους.

κος Δημητρακόπουλος: Όλα θα τα πούμε. Λοιπόν, φίλοι συνεταίροι εδώ είναι το Πόρισμα της Τράπεζας της Ελλάδος.

Εδώ είναι η άνιση μεταχείριση. Εδώ είναι οι μεγαλοαπατεώνες και οι μεγαλομπαταξήδες. Εδώ είναι τα λεφτά που φάγανε οι λίγοι και από εδώ κύριοι συνεταίροι και φίλοι συνεταίροι είναι οι κύριοι που τα δώσανε και τα ζητάνε τώρα από όλους εμάς.

Κύριοι διοικούντες το ίδρυμα αυτό εμείς οι δεκαπέντε χιλιάδες συνεταίροι σας εμπιστευτήκαμε τη διαχείριση του ιδρύματος και αν κάποτε βρεθούμε σε δύσκολη θέση να μας βοηθήσετε όπως έκαναν επί ενενήντα τέσσερα χρόνια οι ιδρυτές του ιδρύματος και όχι να μοιράζετε τα χρήματα των μικροκαταθετών μεταξύ σας και τώρα να ζητάτε από εμάς να μας ξεσπιτώσετε.

Ενεργούσατε σαν να ήταν το μαγαζί δικό σας. Σήμερα θα έπρεπε να οδεύετε προς τις φυλακές κύριοι διοικούντες και όχι προς τις εκλογές.

Πρέπει σήμερα να κάνετε χαρακίρι κύριοι διοικούντες ενώπιον όλων των συνεταίρων και όχι να ζητάτε θρασύτατα την ψήφο τους. Αλλά σας λείπει το θάρρος και το φιλότιμο. Αυτά δεν συμβαίνουν ούτε στην Ουγκάντα κύριοι διοικούντες αυτό το ίδρυμα.

Φίλε συνέταιρε, θέλεις να σώσεις το σπίτι σου; Το χωράφι σου, το μαγαζί σου, τις καταθέσεις σου; Καταψήφισε αυτούς που πάνε να σου τα πάρουν. Και μη διστάζεις να γραφτείς στο Σύλλογο μας. Η δύναμη είμαστε όλοι εμείς.

Ο σύλλογος μας αριθμεί σήμερα τετρακόσια πενήντα μέλη μαζί με τα μέλη των οικογενειών τους. Σας καλώ όλους να μην τους απαλλάξετε σήμερα από τις ευθύνες τους.

Ψηφίστε σε όλα όχι, για να σωθούν όχι μόνο τα θύματα οι συνεταίροι, αλλά και ολόκληρη η Φθιώτιδα.

Κύριοι του σημερινού διοικητικού συμβουλίου σας καταθέτω και αφιερώνω σε όλους τους διοικούντες το ίδρυμα την τελευταία πενταετία το Πόρισμα, το οποίο τελικά αποδεικνύει ότι οι απατεώνες, οι οικονομικοί εγκληματίες, οι Συμμορίες και οι πραγματικοί μπαταξήδες είστε εσείς και όχι ο Σύλλογος μας όπως ισχυρίζεστε.

Φίλοι συνεταίροι θέλω να σας παρακαλέσω να μείνετε ως το τέλος και να ψηφίσετε, γιατί η ψήφος σας αυτή είναι ιστορική και καθοριστική. Ευχαριστώ που με ακούσατε.

κος Πρόεδρος Γ.Σ.: Ευχαριστώ. Ο κύριος Καρέλης έχει το λόγο.

Κύριε Καρέλλη μισό λεπτό επί προσωπικού έχει ζητήσει το λόγο ο κύριος Γιαταγάνας, για ένα λεπτό όμως κύριε Γιαταγάνα.

κος Γιαταγάνας: Μία διευκρίνιση. Θέλω να διευκρινίσει ο κύριος Δημητρακόπουλος ποιους εννοεί νομική υπηρεσία, έτσι; Επειδή οι παριστάμενοι τουλάχιστον είναι για τις εκλογές τις τελευταίες είκοσι ημέρες και θα παρακαλούσα να το διευκρινίσει,

κος Δημητρακόπουλος: Φυσικά κύριε Γιαταγάνα δεν εννοώ εσάς.

κος Γιαταγάνας: Εντάξει. Έληξε.
κος Δημητρακόπουλος: Εσείς αναλάβατε προ πέντε ημέρες και τον κύριο Κουτσογιαννακόπουλο. Εννοώ τον κύριο Παπασταμούλη, όλους τους προηγούμενους.
κος Πρόεδρος Γ.Σ.: Να μην αναφερόμαστε σε ονόματα κύριε Δημητρακόπουλε. Όχι την παρούσα νομική υπηρεσία. Κύριε Καρέλη έχετε τον λόγο.

@@@@@@@@@@@@@

ΚΙΝΗΜΑ ΜΕΡΙΔΙΟΥΧΩΝ Σ.Τ.Λ.

ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΝΑΛΙ ΜΑΣ

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη