Ο Γιώργος Κοτρωνιάς για τα προβλήματα των Φροντιστών Φθιώτιδας - Ευρυτανίας - Φωκίδας


Ο βουλευτής Φθιώτιδας Γιώργος Κοτρωνιάς για τα προβλήματα των Φροντιστών Φθιώτιδας -Ευρυτανίας –Φωκίδας:

Με Αναφορά μου προς τον Υπουργό Ανάπτυξης & Επενδύσεων κ. Γεωργιάδη κοινοποίησα την επιστολή της Ομοσπονδίας Εκπαιδευτών Φροντιστών Ελλάδος, που μου απέστειλε ο Πρόεδρος του Συλλόγου Φροντιστών Φθιώτιδας -Ευρυτανίας –Φωκίδας κ. Τσαπρούνης και στην οποία, αφού επισημαίνεται η επί επτά μήνες συνεχής αναστολή της εργασίας τους, αλλά και η υποδειγματική συμπεριφορά τους κατά την περίοδο της πανδημίας, με την λήψη όλων των απαραίτητων μέτρων προστασίας, ζητούν από την Κυβέρνησή μας την άμεση επαναλειτουργία τους, ενόψει των θερινών τμημάτων προετοιμασίας των μαθητών τους.

Επειδή θεωρώ άδικο οι μαθητές να έχουν τη δυνατότητα να πηγαίνουν στις καφετέριες αλλά να μην μπορούν να κάνουν τα μαθήματά τους στα φροντιστήρια, στα οποία οι καθηγητές είναι πλήρως εμβολιασμένοι και σε καμία περίπτωση μέχρι σήμερα δεν αποτέλεσαν σημεία υπερμετάδοσης του ιού, παρακάλεσα τον Υπουργό αυτό που ήδη έχει εξαγγείλει, δηλαδή η επαναλειτουργία των φροντιστηρίων, να επισπευσθεί κατά το δυνατόν, προς όφελος του κλάδου αλλά και των μαθητών.

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη