Αγία Βαρβάρα: «Ήθελα τα χρυσαφικά» λέει ο 74χρονος που σκότωσε τη σύζυγό του

Αγία Βαρβάρα: «Ήθελα τα χρυσαφικά» λέει ο 74χρονος που σκότωσε τη σύζυγό του

Ο 74χρονος, ο οποίος κατηγορείται ότι πυροβόλησε και σκότωσε έξω από το σπίτι της στην Αγία Βαρβάρα την 64χρονη σύζυγό του, ανέφερε μεταξύ άλλων ότι πήγε να τη συναντήσει γιατί «ήθελε να του επιστρέψει κάποια χρυσαφικά».

«Οι διενέξεις μας για τα οικονομικά ήταν συνεχείς. Πήγα να της ζητήσω να μου επιστρέψει κάποια χρυσαφικά και άρχισε να μου μιλάει απαξιωτικά. Με έβρισε. Θόλωσα. Έβγαλα το πιστόλι και την πυροβόλησα» είπε ο 74χρονος.

Στην ερώτηση για το πού βρήκε το όπλο, ο 74χρονος υποστήριξε ότι είναι ένα πολύ παλιό και ότι το είχε βρει τυχαία σε μια μετακόμιση, όμως ο 74χρονος κατηγορούμενος δεν είχε άδεια οπλοφορίας ούτε είχε δηλώσει το όπλο στις Αρχές.

Ο κατηγορούμενος μίλησε για τους καυγάδες με την πρώην σύζυγο του για τα οικονομικά τους μετά το διαζύγιο. «Για φορολογικούς λόγους της είχα γράψει όλη τη περιουσία, το καθαριστήριο και τα σπίτια. Μετά το διαζύγιο δεν δέχτηκε να μου δώσει τίποτα πίσω και πλήρωνα και δόση για το δάνειο...» φέρεται να είπε ο κατηγορούμενος.

Οι Αρχές έχουν μαρτυρίες οι οποίες ανέφεραν ότι ο 74χρονος απειλούσε πολύ συχνά την πρώην σύζυγο του ότι θα την σκοτώσει και ότι μετά θα αυτοκτονούσε. Οι φίλοι τους μιλούσαν όχι μόνο για ένταση μεταξύ τους αλλά ακόμη και για ξυλοδαρμούς από τον δράστη στο θύμα αλλά και πολύ συχνούς δικαστικούς καυγάδες.

«Δεν είμαι βίαιος αλλά με έφτανε στα όρια μου για να έχει πάτημα στα δικαστήρια..» φέρεται να υποστήριξε ο κατηγορούμενος, ο οποίος δεν μπόρεσε να δώσει μια σαφή απάντηση στο πώς και γιατί πήγε να συναντήσει την πρώην σύζυγο του οπλισμένος, αφού είχε σκοπό απλά να κάνουν... μια κουβέντα για τα χρυσαφικά.

Η γυναίκα έπεσε αιμόφυρτη έξω από το σπίτι της στην Αγία Βάρβαρα, καθώς δέχτηκε δυο σφαίρες στο λαιμό και στον ώμο και άφησε την τελευταία της πνοή στο νοσοκομείο όπου μεταφέρθηκε.



from Όλες οι ειδήσεις https://ift.tt/34NrAbN
via IFTTT

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη