Τραγωδία στο Ηράκλειο: Βρέθηκε νεκρός ο 87χρονος που αγνοούνταν επί μία εβδομάδα

Τραγωδία στο Ηράκλειο: Βρέθηκε νεκρός ο 87χρονος που αγνοούνταν επί μία εβδομάδα

Ηλικιωμένος άνδρας, που είχε εξαφανιστεί εδώ και μία εβδομάδα από την Κάτω Βιάννο Ηρακλείου, εντοπίστηκε νεκρός νωρίς το μεσημέρι του Σαββάτου (19/06), σε ένα μικρό ρέμα.

Με τραγικό τρόπο έκλεισε, τελικά, η υπόθεση της εξαφάνισης του 87χρονου Αλέκου Παπαδάκη, από την Κάτω Βιάννο Ηρακλείου, τα ίχνη του οποίου χάθηκαν το βράδυ το περασμένο Σάββατο (12/06).

Σύμφωνα με το «cretalive», ο ηλικιωμένος άνδρας εντοπίστηκε νεκρός νωρίς το μεσημέρι του Σαββάτου (19/06), σε ένα μικρό ρέμα, κοντά στην Κάτω Βιάννο, από κάτοικο της περιοχής.

Όπως αναφέρει το σχετικό ρεπορτάζ, στο σημείο έσπευσαν αστυνομία αλλά και ιατροδικαστής προκειμένου να διερευνηθούν οι συνθήκες κάτω από τις οποίες έχασε την ζωή του.

Υπενθυμίζεται ότι οι συγγενείς του ηλικιωμένου άνδρα είχαν ενημερώσει και τη Γραμμή Ζωής για την εξαφάνιση του 87χρονου, καθώς οι έρευνες των αρχών για τον εντοπισμό του ολοκληρώθηκαν χωρίς αποτέλεσμα. Τον ηλικιωμένο από την Κάτω Βιάννο είχαν δει κάτοικοι της Άνω Βιάννου το βράδυ του περασμένου Σαββάτου (12/06) στην περιοχή τους όπου είχε μεταβεί για να κάνει ψώνια για το σπίτι.

Ο Αλέκος Παπαδάκης δεν επέστρεψε, ωστόσο, το βράδυ της 12ης Ιουνίου στο σπίτι του.



from Όλες οι ειδήσεις https://ift.tt/3cSNzSZ
via IFTTT

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη