-->

Απεργία σήμερα: Οπλιστείτε με υπομονή, αυξημένη η κίνηση στους δρόμους

Απεργία σήμερα: Οπλιστείτε με υπομονή, αυξημένη η κίνηση στους δρόμους

Αυξημένη είναι σήμερα από το πρωί η κίνηση στους δρόμους της Αθήνας λόγω της απεργίας των ΜΜΜ. Ποιοι κεντρικοί οδικοί άξονες είναι επιβαρυμένοι.

Από νωρίς το πρωί φαίνεται να ξεκίνησαν τα προβλήματα για τους οδηγούς λόγω της απεργίας σε Μετρό, ΗΣΑΠ, τραμ και τρόλεϊ στα πλαίσια της 24ωρης απεργίας ΓΣΕΕ και ΑΔΕΔΥ.

Στον Κηφισό το μποτιλιάρισμα στην κάθοδο ξεκινά από το ύψος της Μεταμόρφωσης και συνεχιζόταν μέχρι του Ρέντη.

Στην άνοδο τα προβλήματα ξεκινούσαν από το ύψος της Πειραιώς και συνεχίζονταν μέχρι τη Νέα Ιωνία λόγω και ενός τροχαίου που σημειώθηκε νωρίτερα το πρωί.

Μεγάλες καθυστερήσεις αυτή την ώρα και σε τμήματα της ανόδου και της καθόδου της Λεοφώρου Κηφισίας και στην Κατεχάκη.

Αυξημένη κίνηση κατά τμήματα στην κάθοδο της Κηφισίας και της Μεσογείων.

Προβλήματα στην κίνηση και στην παραλιακή λεωφόρο Ποσειδώνος στο ύψος του Ιδρύματος «Σταύρος Νιάρχος».

Δυσκολίες για τους οδηγούς και στο κέντρο της Αθήνας, τη λεωφόρο Αθηνών και τον Καρέα.

Το μεγαλύτερο πρόβλημα καταγράφεται στην εθνική οδό Αθηνών – Λαμίας και στα δύο ρεύματα, κυρίως στο ύψος των Τριών Γεφυρών, στην Κηφισίας, τη Μεσογείων και την Κατεχάκη, στη βασιλέως Κωνσταντίνου, στη βασιλίσσης Σοφίας, στη βασιλίσσης Αμαλίας, στην Ηλιουπόλεως, στην παραλιακή κατά τμήματα και στην Ηρώων Πολυτεχνείου στον Πειραιά.

Εννοείται πως η κίνηση θα δυσκολεύει όσο περνά η ώρα, τουλάχιστον στο κέντρο της Αθήνας, καθώς θα αρχίσουν να κλείνουν κεντρικοί δρόμοι λόγω των απεργιακών κινητοποιήσεων και των συλλαλητηρίων που έχουν προγραμματιστεί για σήμερα.

Αναλυτικά η κίνηση σύμφωνα με το Δελτίο της Τροχαίας Αθηνών

Υπενθυμίζεται οτι με 24ωρη απεργία και στάση εργασίας συμμετέχουν και οι εργαζόμενοι στα μέσα μεταφοράς και συγκεκριμένα:

Aκινητοποιημένα θα είναι όλη την ημέρα τα μέσα σταθερής τροχιάς (Μετρό, Ηλεκτρικός Σιδηρόδρομος και Τραμ) και τα τρόλεϊ.
Τα λεωφορεία θα κινούνται μεταξύ 09:00 - 21:00 λόγω της στάσης εργασίας που προκήρυξε το Συνδικάτο Εργαζομένων ΟΑΣΑ.
Ακινητοποιημένοι θα παραμείνουν καθ΄όλη τη διάρκεια της ημέρας οι συρμοί του ΟΣΕ και του Προαστιακού ενώ η κινητοποίηση επηρεάζει και σειρά δρομολογίων την Τετάρτη και την Παρασκευή

Δείτε το χάρτη με την κίνηση:

kinisi10.06

kinisi10



from Όλες οι ειδήσεις https://ift.tt/2TgLpFI
via IFTTT

Δεν υπάρχουν σχόλια

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Από το Blogger.
-->