Πανελλήνιες: Σημαντική ανακοίνωση για τους υποψήφιους στα ΤΕΦΑΑ από το Υπουργείο Παιδείας

Πανελλήνιες: Σημαντική ανακοίνωση για τους υποψήφιους στα ΤΕΦΑΑ από το Υπουργείο Παιδείας

Ανακοίνωση του Υπουργείου Παιδείας για τα Τμήματα ΤΕΦΑΑ με έδρα τη Διεύθυνση Ββάθμιας Εκπαίδευσης Χίου

Πανελλήνιες 2021: Από το Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων, ανακοινώνεται ότι η Επιτροπή Υγειονομικής Εξέτασης και Πρακτικής Δοκιμασίας των υποψηφίων για τα Τμήματα Επιστήμης Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού (ΤΕΦΑΑ), με έδρα τη Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Χίου, μεταφέρεται στη Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Λέσβου ως προς όλα τα αγωνίσματα του στίβου, ενώ όσοι υποψήφιοι επιθυμούν να εξεταστούν στο αγώνισμα της κολύμβησης (50μ. ελεύθερο) το οποίο περιλαμβάνεται προαιρετικά στα εξεταζόμενα αγωνίσματα, θα προσέλθουν για το συγκεκριμένο αγώνισμα στο νησί της Χίου, όπου υπάρχει κολυμβητήριο σύμφωνα με τις προβλεπόμενες προδιαγραφές.

Το σχετικό πρόγραμμα υγειονομικής εξέτασης και πρακτικής δοκιμασίας θα αναρτηθεί από τη Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Λέσβου απ' όπου και θα ενημερωθούν οι υποψήφιοι.



from Όλες οι ειδήσεις https://ift.tt/3gdA3vj
via IFTTT

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη