Λαμία: Η εξαιρετική πρόταση στον Μανούσο!


Φαβορί για την απόκτηση του 33άχρονου επιθετικού η Λαμία. To Sportime αποκαλύπτει την πρόταση που έχει κατατεθεί στον πρώην φορ του Ατρομήτου.

Τον προσέγγισαν Ιωνικός και Απόλλων Σμύρνης, αλλά η Λαμία φαντάζει το μεγάλο φαβορί για να τον αποκτήσει. Ο λόγος για τον Γιώργο Μανούσο που αποφάσισε, για τον λόγο που αποκάλυψε το Sportime, να μην ανανεώσει το συμβόλαιο του με τον Ατρόμητο.

Ο 33άχρονος επιθετικός έχει στα χέρια του επίσημη πρόταση από την ομάδα της Φθιώτιδας, μακράν καλύτερη από όλες τις υπόλοιπες που του έχουν κατατεθεί.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Sportime, oι «κυανόλευκοι» του προσφέρουν συμβόλαιο διετούς διάρκειας με συνολικές απολαβές, μαζί με τα μπόνους, που θα ξεπεράσουν τις 250 χιλιάδες ευρώ.

Ο Μανούσος δεν έχει ακόμα υπογράψει στη Λαμία, αλλά η ομάδα της Φθιώτιδας φαντάζει τη δεδομένη χρονική στιγμή, το μεγάλο φαβορί για να αποσπάσει την υπογραφή του!

Nα σημειωθεί οτι η Λαμια έχει ήδη προχωρήσει σε τρεις προσθήκες. Του Θανάση Γκαραβέλη, του Χρήστου Ελευθεριάδη και του Σάββα Γκέντσογλου.

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη