Κώστας Δημητρακόπουλος: Η ΔΙΚΗ που αφορά ολόκληρη τη Φθιώτιδα αναβλήθηκε σκόπιμα....


ΚΩΣΤΑΣ  ΔΗΜΗΤΡΑΚΟΠΟΥΛΟΣ 


Λεπτοκαρυά Πιερίας

Μετά από ένα έντονο τετραήμερο στη Λαμία κατευθύνομαι προς τη Χαλκιδική......  


1. Στις 15/6 πήγα στην εισαγγελία Λαμίας μαζί με τον έγκριτο δικηγόρο - Ποινικολόγο κ. ΒΑΣΙΛΗ ΝΟΥΛΕΖΑ για να καταθέσουμε έγγραφα ώστε να μπω στη δική ως Πολιτική Αγωγή, αλλά δυσκολεύονται να με Αναγνωρίσουν...  


2. Στο Ξενοδοχείο ΕΛΕΝΑ στις 16/6 δώσαμε μια Συνέντευξη για να μάθουν οι Φθιωτείς για τη Συμμορία των Κολλητών και για το Παραδικαστικό Κύκλωμα στη Λαμία.  


3. Στις 17/6 ο Σύλλογος Μας των ΜΕΡΙΔΙΟΥΧΩΝ ήταν παρόν στη μεγάλη δίκη του Αιώνα στην οποία δικάζονταν 24 στελέχη της πρώην Σ.Τ.Λ. των δύο τελευταίων διοικήσεων του Νικ. Δασκαλόπουλου και του Δημ. Καρδακου, τα οποία χορηγούσαν Θαλασσοδάνεια σε φίλους τους και έτσι ρίξανε Έξω το Ιστορικό Μας Ίδρυμα, αλλά η δίκη αναβλήθηκε με το αιτιολογικό ότι δεν παραγράφεται.  


Αγαπητοί Συνεταίρου οι προσωπικές δικές όμως έγιναν.  

  • Η ΔΙΚΗ που αφορά ολόκληρη τη Φθιώτιδα αναβλήθηκε σκόπιμα....  
  • Βγάλτε τα συμπεράσματά Σας. 

 

@@@@@@@@@@@@@@

 

ΚΙΝΗΜΑ ΜΕΡΙΔΙΟΥΧΩΝ Σ.Τ.Λ.  

https://kinmersynla.blogspot.com 

 

 

ΔΕΙΤΕ  ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΝΑΛΙ ΜΑΣ 

https://www.youtube.com/channel/UCA_Vo8_CBxyv9_q5HMas6nw/videos 

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη