Συνάντηση του Δημήτρη Πολιτόπουλου, των Οικολόγων ΠΡΑΣΙΝΩΝ, με τον Δήμαρχο Λαμιέων και φορείς της πόλης

Συνάντηση με τον Δήμαρχο Λαμιέων, Θύμιο Καραΐσκο, θα πραγματοποιήσει την Πέμπτη 10 Ιουνίου στις 12.00 στο Δημαρχείο της πόλης, ο Συνεκπρόσωπος των Οικολόγων ΠΡΑΣΙΝΩΝ, Δημήτρης Πολιτόπουλος, συνοδευόμενος από τον Δημοτικό Σύμβουλο Παναγιώτη Στασινό, Συντονιστή των Οικολόγων ΠΡΑΣΙΝΩΝ στον Νομό Φθιώτιδας, στο πλαίσιο της περιοδείας που πραγματοποιεί στην Κεντρική Ελλάδα. Τα θέματα που αναμένεται να συζητηθούν αφορούν την ολοκληρωμένη διαχείριση απορριμμάτων, την αξιοποίηση της Πανελλήνιας Έκθεσης Λαμίας κ.ά.

Επίσης, την Παρασκευή 11 Ιουνίου στις 12:00 το μεσημέρι θα πραγματοποιηθεί συνάντηση του Δημήτρη Πολιτόπουλου με το Διοικητικό Συμβούλιο του Επιμελητηρίου Φθιώτιδας, ενώ στις 18:00 θα υπάρξει συνάντηση με το Διοικητικό Συμβούλιο του Εργατοϋπαλληλικού Κέντρου Π.Ε. Φθιώτιδας. Η περιοδεία του Συνεκπροσώπου των Οικολόγων ΠΡΑΣΙΝΩΝ, θα ολοκληρωθεί την ίδια μέρα στις 19.00 με συνάντηση που έχει προγραμματιστεί με τους φορείς της Λαμίας όπου θα συζητηθούν περιβαλλοντικά θέματα, η εγκατάσταση ανεμογεννητριών στην Οίτη, καθώς και το υπό ψήφιση νομοσχέδιο για τα ζώα συντροφιάς.

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη