Λαμία: Με τις ευλογίες του Πίτι ο Νούνιες

Έχει αποκτήσει ήδη δύο Έλληνες, θέλει να τριτώσει με τον Γιώργο Μανούσο, αλλά η Λαμία ετοιμάζεται να κλείσει και την πρώτη της μεταγραφή εκτός συνόρων. Ο λόγος για τον Κοσταρικανό Κρίστοφερ Νούνιες.

Την είδηση αποκάλυψαν οι συμπατριώτες του προ ημερών και η εύλογη απορία όλων είναι το πού τον βρήκε η Λαμία. Επιτελικός χαφ είναι ο 23χρονος και το κασέ του ακούγεται πως θα είναι αρκετά συμβατό με το πλάνο του κλαμπ.

Σε τέτοιες περιπτώσεις πάντα υπάρχει ένα πρόσωπο κλειδί. Στη συγκεκριμένη είναι ο Πίτι. Ο 40χρονος μπορεί να μη μείνει ως ποδοσφαιριστής στους «κυανόλευκους» (σ.σ. ουδείς γνωρίζει εάν θα συνεχίσει γενικά το ποδόσφαιρο), αλλά οι σχέσεις του με τη διοίκηση είναι άριστες. Με τις δικές του ευλογίες, λοιπόν, έγινε το κονέ που όπως φαίνεται θα καταλήξει και σε γάμο. Κάπως έτσι τη θέση που αφήνει ο Πίτι στο ρόστερ, την παίρνει μία δική του επιλογή. Παρεμπιπτόντως, μαζί με τον Ταϊρόν οι Φθιώτες φαίνεται πως κλείνουν εκεί, ενώ ακόμη δεν έχει αποκλειστεί το ενδεχόμενο παραμονής και του Βασιλακάκη που παίζει τόσο ως οκτάρι όσο και πιο μπροστά.

www.sportime.gr

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη