Ενίσχυση με προσωπικό της Διεύθυνσης Μεταφορών και Επικοινωνιών Π.Ε. Φθιώτιδας

Στην Διεύθυνση Μεταφορών και Επικοινωνιών βρέθηκε νωρίτερα σήμερα, Παρασκευή 11 Ιουνίου, ο Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Φθιώτιδας κ. Αθανάσιος Καρακάντζας, προκειμένου να ενημερωθεί αναλυτικά για λειτουργικά ζητήματα της υπηρεσίας και να δώσει περαιτέρω λύσεις.

Η συγκεκριμένη υπηρεσία αντιμετώπισε σοβαρό πρόβλημα υποστελέχωσης εξαιτίας της υγειονομικής κρίσης και άλλων αρνητικών συγκυριών. Συρρικνώθηκε σημαντικά ως προς το ανθρώπινο δυναμικό της και αυτό είχε –δυστυχώς- άμεσο και σοβαρό αντίκτυπο στην εξυπηρέτηση του πολίτη.

Προκειμένου να αντιμετωπιστεί το πρόβλημα και κατόπιν συνεργασίας του Περιφερειάρχη Στερεάς Ελλάδας κ. Φάνη Σπανού με τον Αντιεριφερειάρχη Π.Ε. Φθιώτιδας κ. Αθανάσιο Καρακάντζα, η υπηρεσία ενισχύθηκε με επιπλέον προσωπικό. Διορθωτικές κινήσεις και άλλες παρεμβάσεις, συζητήθηκαν κατά τη σημερινή συνάντηση του Αντιπεριφερειάρχη με τα στελέχη της υπηρεσίας.

Με την ολοκλήρωση της συνάντησης, ο  Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Φθιώτιδας,          κ. Αθανάσιος Καρακάντζας δήλωσε: «Θα ήθελα καταρχάς να ευχαριστήσω το προσωπικό της Διεύθυνσης Μεταφορών και Επικοινωνιών για την προσπάθεια που επιδεικνύει στη δύσκολη αυτή συγκυρία. Ευχαριστώ επίσης τους πολίτες για την υπομονή και την κατανόηση που επέδειξαν όλο το προηγούμενο διάστημα.

»Άμεσα, και παρά τις δυσκολίες που αντιμετωπίζουν και οι υπόλοιπες υπηρεσίες της Περιφέρειας, στελεχώθηκε η Διεύθυνση με πρόσθετους υπαλλήλους, ενώ η ψηφιοποίηση διαδικασιών που θα βελτιώσουν την ταχύτητα και την διαφάνεια είναι σε εξέλιξη. Θέλω τέλος να διαβεβαιώσω πως μέχρι να ολοκληρωθεί η αναδιάρθρωση της συγκεκριμένης Διεύθυνσης οι επισκέψεις μου θα είναι τακτικές».



Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη