Και οι παλαίμαχοι της Λαμίας στο τουρνουά του Μακεδονικού για τον Παύλο…

Στις 26 Ιουνίου, τα βλέμματα συγκεντρώνονται στο γήπεδο του Μακεδονικού, εκεί όπου χαμογελούσε τα τελευταία χρόνια, εκεί όπου ο Παύλος Δήμου μας άφησε ξαφνικά…

Στη μνήμη του Παύλου, ο Μακεδονικός διοργανώνει ένα τουρνουά στο οποίο θα συμμετάσχουν παλιοί του συμπαίκτες, φίλοι και συνεργάτες.

Την πρόσκληση μας αποδέχτηκαν σε πρώτο στάδιο οι πρώην συμπαίκτες του σε Πανσερραϊκό, Πιερικό και Λεβαδειακό, ενώ την επιθυμία τους να βρεθούν στη Θεσσαλονίκη και να τιμήσουν τη μνήμη του φίλου τους εξέφρασαν οι παλιοί του συμπαίκτες στη Λαμία, δείγμα του πόσο αγαπήθηκε η χαμογελαστή του φιγούρα όπου κι αν αγωνίστηκε.

Υπενθυμίζεται ότι, πλάι στους παλιούς συμπαίκτες του Παύλου, στο τουρνουά θα συμμετάσχουν και φίλοι και συνεργάτες με τους οποίους έζησε και εργάστηκε στο Μακεδονικό.

www.makedonikos.gr

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη