Παλιοί σιδηροδρομικοί σταθμοί μετατρέπονται σε κινηματογράφους - Η Επιτροπή «Ελλάδα 2021» απέρριψε της Λαμίας


Η Επιτροπή «Ελλάδα 2021» απέρριψε την Λαμία από την δράση μετατροπής παλιών σιδηροδρομικών σταθμών σε κινηματογράφους.

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα  www.enlefko.fm:

Ένα παλιό μηχανοστάσιο και τέσσερις σιδηροδρομικοί σταθμοί ανοίγουν και υποδέχονται ταινίες του σύγχρονου ελληνικού κινηματογράφου. Οι παλιοί σιδηροδρομικοί σταθμοί Καλαμάτας, Τρίπολης, Πάτρας και Μεσολογγίου μετατρέπονται για μία βραδιά σε θερινά σινεμά και προβάλλουν βραβευμένες ελληνικές ταινίες.

Με τη συγκεκριμένη δράση, παλιοί σταθμοί αποκτούν ξανά ζωή, ενώ δίνεται η δυνατότητα - κυρίως στο κοινό της περιφέρειας - να απολαύσει αντιπροσωπευτικές ταινίες του σύγχρονου ελληνικού κινηματογράφου, καθώς επίσης να γνωρίσει και να συνομιλήσει με κάποιους από τους συντελεστές τους. H επιλογή των πόλεων έγινε με βάση τον πρωταγωνιστικό ρόλο τους στο ιστορικό γεγονός της Επανάστασης του 1821 και η ενέργεια τελεί υπό την αιγίδα της Επιτροπής «Ελλάδα 2021».
 

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη