ΠΑΣ Λαμία: Ανανέωση συνεργασίας με MACRON!! – Συνεχίζουμε μαζί!!

Η ΠΑΕ ΛΑΜΙΑ με ιδιαίτερη χαρά ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας της, για τρίτη συνεχόμενη χρονιά, με την εταιρία αθλητικής ένδυσης MACRON που αφορά τον εξοπλισμό τόσο της πρώτης ομάδας όσο και των ακαδημιών.

Η Ιταλική εταιρία MACRON δραστηριοποιείται πολλά χρόνια στον χώρο του αθλητισμού με μεγάλη επιτυχία στην Ευρώπη, χάρη στην ποιότητα των προϊόντων και των υπηρεσιών που παρέχει καλύπτοντας και τις πιο απαιτητικές ανάγκες των αθλητών, πετυχαίνοντας μεγάλες συμφωνίες.

Το υψηλό λοιπόν επίπεδο υπηρεσιών και η άριστη συνεννόηση και συνεργασία όλα τα προηγούμενα χρόνια είχαν ως φυσικό αποτέλεσμα εμπιστευθούμε τη MACRON για ακόμη μια χρονιά και να συνεχίσουμε μαζί, πιστοί στο μότο: «Δούλεψε σκληρά, Παίξε ακόμη πιο σκληρά»

#WORK HARD#

#PLAY HARDER#

www.lamia1964.gr

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη