Ευθύμιος Καραΐσκος: Ένα Ωδείο…. στολίδι για τη Λαμία (φωτογραφίες - video)

Δείτε όσα ανέφερε ο δήμαρχος Λαμιέων Ευθύμιος Καραΐσκος για την επανεκκίνηση του Δημοτικού Ωδείου Λαμίας:

 Ένα Ωδείο…. στολίδι για τη Λαμία.

Σήμερα είναι μια όμορφη μέρα για το Δημοτικό μας Ωδείο, αλλά και για όλη την πόλη μας.

Με την ευκαιρία της σημερινής διαδικτυακής παρουσίασης του εκπαιδευτικού προγράμματος «Μικρές ιστορίες τηλεκπαίδευσης», γιορτάζουμε και την επανεκκίνηση του Ωδείου μας, μετά την πανδημία.

Για τους μαθητές του Ωδείου μας βέβαια, η μουσική δε σταμάτησε, ούτε κατά την πανδημία.

Γι’ αυτό και εμείς, για να τους στηρίξουμε και να τους δώσουμε όλα όσα χρειάζονται,  φροντίσαμε, κατά τη διάρκεια της τηλεκπαίδευσης, να κάνουμε μια ριζική ανακαίνιση του κτιρίου του Δημοτικού Ωδείου Λαμίας, χαρίζοντας νέους, καλαίσθητους και λειτουργικούς χώρους, στους σημερινούς αλλά και μελλοντικούς μαθητές του, ώστε να μπορούν μέσα σε αυτούς να εκφράζονται, να εμπνέονται και να φτιάχνουν μουσική.

Το Ωδείο μας δε σταματάει ποτέ να μας κάνει περήφανους και να μας γεμίζει με μουσική.

Ένα Ωδείο με δεκάδες διπλωματούχους και βραβευμένους απόφοιτους του, που κάνουν καριέρα στην Ελλάδα και στο εξωτερικό.

Ένα Ωδείο καθοριστικό για τον πολιτισμό της πόλης μας που συνεχίζει το έργο του, με καινοτόμα προγράμματα σπουδών και αξιόλογες διακαλλιτεχνικές συνεργασίες με κοινωνικές δομές, πολιτιστικούς και πανεπιστημιακούς φορείς. 










Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη