Λαμία: Φιλική ισοπαλία 2-2 με τον Εθνικό Άχνας

Λαμία: Φιλική ισοπαλία 2-2 με τον Εθνικό Άχνας. Σκόραραν οι Τζανετόπουλος, Ελευθεριάδης.

Θετική εικόνα στο δημιουργικό κομμάτι για ένα ημίχρονο, έδειξε η Λαμία στο πρώτο της φιλικό με τον Εθνικό Άχνας.

Η ομάδα της Φθιώτιδας φιλοξένησε τους Κύπριους στο «Αθανάσιος Διάκος» και προηγήθηκε δύο φορές, αλλά δεν κατάφερε να πάρει τη νίκη και το τελικό 2-2 σφράγισε τις προσπάθειες των δύο μονομάχων.

Το σίγουρο είναι ότι ο Σάββας Γκέντσογλου, με την εμφάνισή του έδειξε ότι μπορεί να δώσει πολλά στη Λαμία, ενώ και ο Ελευθεριάδης, που πέτυχε ένα γκολ, φανέρωσε ότι αποτελεί μία αξιόπιστη λύση.

Η Λαμία μπήκε δυνατά στο ματς και μόλις στο 2' άνοιξε το σκορ. Ο Ταϊρόν εκτέλεσε κόρνερ, πήρε την κεφαλιά ο Τζανετόπουλος κι έκανε το 1-0.

Στο 13', όμως, ήρθε το 1-1 με κεφαλιά του Ηλία, την οποία δεν μπόρεσε να βγάλει ο Σαράνοφ.

Στο 23' σε φάουλ του Ταϊρόν, η κεφαλιά του Μανούσου έφυγε άουτ και στο 35' η Λαμία έκανε το 2-1, με τον Ελευθεριάδη, έπειτα από εξαιρετική κάθετη του Γκέντσογλου.

Στο 37' έχασε ευκαιρία ο Φόλμπεργκ και στο 43' οι Κύπριοι ισοφάρισαν με τον Ζάκπα. Στο δεύτερο μέρος ο ρυθμός έπεσε και η καλύτερη στιγμή ήταν ένα σουτ στο 54' του Φόλμπερκ, που κατέληηξε άουτ για τον Εθνικό Άχνας.

Λαμία (Α'ημίχρονο): Σαράνοφ, Σκόνδρας, Μαρτίνεθ, Αντέτζο, Τζανετόπουλος, Γκέντσογλου, Γκούγκα, Ταϊρόν, Μανούσος, Ελευθεριάδης, Ρόμανιτς.

Λαμία (Β' ημίχρονο): Γκαραβέλης, Προβυδάκης, Βύντρα, Μαζουλουξής, Σαραμαντάς, Τρούμπουλος, Γκούγκα (65' Μαργαρίτης), Νούνιες, Καραμάνος, Μανουσάκης, Τσούκαλος (85' Νικολόπουλος).

www.onsports.gr

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη