«Τέλος» από τον Παναθηναϊκό ο Χεζόνια, απάντησε αρνητικά στην πρόταση

«Τέλος» από τον Παναθηναϊκό ο Χεζόνια, απάντησε αρνητικά στην πρόταση

Ο Μάριο Χεζόνια, μέσω του μάνατζερ του, απάντησε αρνητικά στην πρόταση του Παναθηναϊκού ΟΠΑΠ και έτσι οι δυο πλευρές αναμένεται να ακολουθήσουν διαφορετικούς δρόμους, μετά τη σύντομη παρουσία του πρώην NBAερ στους «πράσινους». 

Η πλευρά του Μάριο Χεζόνια απάντησε, τελικά, αρνητικά στην πρόταση που είχε καταθέσει η ΚΑΕ Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ, με τον πρώην ΝΒΑερ να αποτελεί, εκτός συγκλονιστικού απροόπτου, παρελθόν από τους «πράσινους» και να αναζητά τη νέα μπασκετική «στέγη» του.

Υπενθυμίζεται ότι οι άνθρωποι του «τριφυλλιού» είχαν καταθέσει πρόταση ανανέωσης, η οποία ανερχόταν στα 2 εκατομμύρια ευρώ (μαζί με τη ρήτρα των 400.000 ευρώ για την Μπαρτσελόνα) για νέο διετές συμβόλαιο συνεργασίας. Και το θέμα «Χεζόνια» αποτελούσε προτεραιότητα για τον Παναθηναϊκό ΟΠΑΠ.

Τελικά, μετά από δύο παρατάσεις που είχε ζητήσει και πάρει η πλευρά του «Super Mario» για να εξετάσει τις επιλογές της, ο Κροάτης φόργουορντ απάντησε αρνητικά δια του εκπροσώπου του, ολοκληρώνοντας τη σύντομη θητεία του στον Παναθηναϊκό ΟΠΑΠ, όπου αποθεώθηκε από τους φιλάθλους του «τριφυλλιού».

Πλέον στους «πράσινους» επανεξετάζουν άμεσα τις εναλλακτικές τους, προκειμένου να πλαισιώσουν τον Οκάρο Ουάιτ στη θέση «4», με τον Νάιτζελ Χέιζ να είναι στην κορυφή της λίστας. Oι πρωταθλητές Ελλάδας βρίσκονται, παράλληλα, και σε αναζήτηση ενός Έλληνα σέντερ ως back up των Γιώργου Παπαγιάννη και Τζεχάιβ Φλόιντ. 



from Όλες οι ειδήσεις https://ift.tt/3wTVKpb
via IFTTT

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη