Μ. Βαρβιτσιώτης: Η Δυτική Αθήνα αξίζει περισσότερα και θα τα έχει


Συνάντηση Αναπληρωτή Υπουργού Εξωτερικών Μιλτιάδη Βαρβιτσιώτη με τον Δήμαρχο Πετρούπολης Στέφανο Βλάχο (21.07.2021)

  

Μ. Βαρβιτσιώτης: Η Δυτική Αθήνα αξίζει περισσότερα και θα τα έχει

 

Το μήνυμα ότι θα αξιοποιηθούν όλοι οι διαθέσιμοι πόροι για την αναβάθμιση της Δυτικής Αθήνας έστειλε ο Αναπληρωτής Υπουργός Εξωτερικών και βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας του Β2 Δυτικού Τομέα Αθηνών, Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης, κατά τη συνάντησή του με τον Δήμαρχο Πετρούπολης κ. Στέφανο Βλάχο.


Στο επίκεντρο της συζήτησής τους βρέθηκαν όλα τα ζητήματα που απασχολούν τους κατοίκους της Δυτικής Αθήνας, ενώ ιδιαίτερη έμφαση δόθηκε στην χρηματοδότηση της ανακατασκευής του 2ου ΓΕΛ Πετρουπόλεως και την ενίσχυση του Δήμου από το Πρόγραμμα Αντώνης Τρίτσης και το Ταμείο Ανάκαμψης. «Η Δυτική Αθήνα αξίζει περισσότερα και θα τα έχει», δήλωσε χαρακτηριστικά ο κ. Βαρβιτσιώτης, τον οποίο ο κ. Βλάχος ευχαρίστησε ιδίως για την εξασφάλιση της χρηματοδότησης του 2ου ΓΕΛ.


Στη συνάντηση συμμετείχαν επίσης οι Αντιδήμαρχοι Θανάσης Σκαλιστήρας και Βασίλης Φιλίππου, καθώς και ο Αντιπεριφερειάρχης Δυτικού Τομέα Αθηνών Ανδρέας Λεωτσάκος.

Μετά το τέλος της συνάντησης, ο κ. Βαρβιτσιώτης είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με επαγγελματίες και κατοίκους της περιοχής.

 

Δείτε εδώ τη σχετική ανάρτηση στο facebook

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη