-->

Αντετοκούνμπο: Τα δάκρυα και η αγκαλιά στη μητέρα του, «έλα στο γήπεδο» φώναζε στον Θανάση (βίντεο)

Αντετοκούνμπο: Τα δάκρυα και η αγκαλιά στη μητέρα του, «έλα στο γήπεδο» φώναζε στον Θανάση (βίντεο)

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο στη μεγαλύτερη στιγμή της καριέρας του στο NBA δεν... ξέχασε τη μηέρα του, ενώ φώναζε «έλα στο γήπεδο» στον Θανάση μέσω FaceTime.

  

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο με μυθική εμφάνιση και με 50 πόντους στον 6ο τελικό του NBA οδήγησε τους Μιλγουόκι Μπακς στην κορυφή του ΝΒΑ μετά από 50 χρόνια και απέδειξε γιατί βρίσκεται στην ελίτ του παγκόσμιου μπάσκετ, και η επιτυχία του να... συνοδεύεται από οικογενειακές στιγμές.

Λίγα δευτερόλεπτα μετά το τέλος του 6ου τελικού ο Γιάννης Αντετοκούνμπο ξέσπασε σε δάκρυα και έτρεξε στην αγκαλιά της μητέρας του που παρακολουθούσε τον αγώνα, ενώ είχε ξεσπάσει σε κλάματα. Λίγο μετά την απονομή και με τον προπονητή του, Μάικ Μπουντενχόλζερ, να κάνει δηλώσεις ο Έλληνας αστέρας φώναζε «έλα στο γήπεδο» στον Θανάση μέσω FaceTime. Ο Θανάσης Αντετοκούνμπο από τον 5ο τελικό είναι σε καραντίνα, καθώς είχε έρθει σε επαφή με κρούσμα κορονοϊού. 

«Τρελάθηκε» ο Γιάννης: «Θανάση, έρχομαι στο ξενοδοχείο σου»

Ο Θανάσης Αντετοκούνμπο βρίσκεται, λοιπόν, σε ξενοδοχείο απομόνωσης λόγω κορονοϊού και ο... τρελαμένος Γιάννης τόνισε πως θα πάει να πανηγυρίσει μαζί του.

«Είμαι πρωταθλητής, κανείς δεν μπορεί να μου πει τι θα κάνω», ανέφερε ο MVP των τελικών της λίγκας, απευθυνόμενος στον αδελφό του, Θανάση.

Ο Έλληνας αστέρας πήρε με βιντεοκλήση τον μεγαλύτερο αδελφό του και συμπαίκτη του στα «ελάφια», για να πανηγυρίσουν μαζί την κατάκτηση του τίτλου. Του είπε, μάλιστα, ξανά και ξανά πως θα πάει να τον βρει, για να τον γιορτάσουν μαζί.

«Όχι, όχι, δεν θα έρθεις. Δεν σου ανοίγω την πόρτα», του απαντούσε ο πάντα χαμογελαστός Θανάσης, που ήθελε να τον ηρεμήσει.

{https://twitter.com/naveenganglani/status/1417698755382431744?s=20}

 



from Όλες οι ειδήσεις https://ift.tt/2UYpVyf
via IFTTT

Δεν υπάρχουν σχόλια

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Από το Blogger.
-->