-->

Φωτιά σε διαμέρισμα στο κέντρο της Θεσσαλονίκης

Φωτιά σε διαμέρισμα στο κέντρο της Θεσσαλονίκης

Αναστάτωση επικράτησε το πρωί της Πέμπτης (22/07) στο κέντρο της Θεσσαλονίκης λόγω πυρκαγιάς σε διαμέρισμα δευτέρου ορόφου στην οδό Καρόλου Ντηλ. Απεγκλωβίστηκε ένοικος. 

Συναγερμός σήμανε το πρωί της Πέμπτης (22/07) στην Πυροσβεστική Υπηρεσία λόγω πυρκαγιάς σε διαμέρισμα 2ου ορόφου επί της οδού Καρόλου Ντηλ 12 στο κέντρο της Θεσσαλονίκης. Απεγκλωβίστηκε ένοικος.

Στο σημείο έσπευσαν τρία οχήματα της πυροσβεστικής με εννέα άνδρες, που έθεσαν υπό μερικό έλεγχο την πυρκαγιά, τα αίτια της οποίας δεν έχουν ακόμα διευκρινιστεί.

Το διαμέρισμα βρίσκεται στο δεύτερο όροφο πολυκατοικίας, ενώ ο δρόμος κάτω από την πολυκατοικία έκλεισε, για να επιχειρήσουν οι πυροσβεστικές δυνάμεις.

Μέχρι στιγμής δεν έχει γίνει γνωστό πώς προκλήθηκε η πυρκαγιά, με τις πρώτες πληροφορίες να αναφέρουν ότι ενδεχομένως προκλήθηκε από τον ένοικο του διαμερίσματος, ο οποίος είναι καλά στην υγεία του και απεγκλωβίστηκε από τους πυροσβέστες.



from Όλες οι ειδήσεις https://ift.tt/3hUgc4X
via IFTTT

Δεν υπάρχουν σχόλια

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Από το Blogger.
-->