Μακρακώμη: Επίσκεψη Αναπληρωτή Υπουργού Εσωτερικών κ. Στέλιου Πέτσα


Το Δήμο Μακρακώμης επισκέφτηκε ο Αναπληρωτής Υπουργός Εσωτερικών κ. Στέλιος Πέτσας χθες 13/7/2021.

Στο Δημαρχιακό κτήριο στη Σπερχειάδα, τον κ. Πέτσα υποδέχτηκαν ο Δήμαρχος Δήμου Μακρακώμης κ. Γιώργος Χαντζής και η Δήμαρχος Αμφίκλειας-Ελάτειας κα Αθανασία Στιβακτή.

Σκοπός της επίσκεψης ήταν η πραγματοποίηση σύσκεψης με θέμα συζήτησης τον εμβολιασμό των πολιτών για τον κορονοϊό την τρέχουσα περίοδο που υπάρχει μεγάλη αύξηση των κρουσμάτων στη χώρα.

Ο κύριος Πέτσας, κατά τη διάρκεια της σύσκεψης επεσήμανε στους δύο Δημάρχους πως δεν κουνάμε το δάχτυλο σε κανέναν συμπολίτη μας, παρά μόνο ενώνουμε τις δυνάμεις μας σε δύο επίπεδα, την επικοινωνία και την ουσία του προγράμματος Ελευθερία.

Με το τέλος της σύσκεψης που αφορούσε εξέλιξη των εμβολιασμών κατά του Covid-19 στους Δήμους, τόσο ο Δήμαρχος κ. Γιώργος Χαντζής όσο και η Δήμαρχος Αμφίκλειας – Ελάτειας κα Στιβακτή, δεν παρέλειψαν να θέσουν στον υπουργό θέματα που αφορούν:

• στη λειτουργία των Δήμων και κυρίως θέματα που άπτονται της έλλειψης μονίμου προσωπικού.

• στη ανάγκη εκτάκτων χρηματοδοτήσεων και ενίσχυσης τους, λόγω των ζητημάτων που προκύπτουν από την πανδημία,

• στην πορεία του Αναπτυξιακού Προγράμματος "Αντώνης Τρίτσης", στο οποίο έχουν υποβάλει προτάσεις για χρηματοδότηση και οι δύο Δήμοι.


Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη