-->

ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΣΤΗ ΛΑΡΚΟ: Διαμαρτυρία στο υπ. Οικονομικών για τη διασφάλιση όλων των θέσεων εργασίας και των δικαιωμάτων (φωτογραφίες- video)


Παράσταση διαμαρτυρίας στο υπουργείο Οικονομικών πραγματοποίησαν οι εργαζόμενοι της ΛΑΡΚΟ, διεκδικώντας τη διασφάλιση της ενιαίας παραγωγικής διαδικασίας της ΛΑΡΚΟ, όλων των θέσεων εργασίας και των δικαιωμάτων τους.

Με τους αντεργατικούς - αντιλαϊκούς σχεδιασμούς της κυβέρνησης για την εκποίηση των περιουσιακών στοιχείων της ΛΑΡΚΟ να βρίσκονται στην τελική τους ευθεία και τους υποψήφιους επενδυτές να ξεδιαλέγουν τα «φιλέτα» που τους ενδιαφέρουν, οι εργαζόμενοι στο εργοστάσιο, στα μεταλλεία και στα γραφεία της επιχείρησης δίνουν συνέχεια στον δίκαιο πολύμηνο αγώνα τους.

Αντιπροσωπεία τους συναντήθηκε με τον υπουργό Οικονομικών, όπου ορίστηκε νέα συνάντηση, μέσω τηλεδιάσκεψης, την ερχόμενη βδομάδα.

Οι εργαζόμενοι απηύθυναν κάλεσμα μαζικής συμμετοχής στη συναυλία αλληλεγγύης που διοργανώνουν την Πέμπτη 29 Ιούλη στις 8.30 μ.μ. στη Λάρυμνα μαζί με τον Πανελλήνιο Μουσικό Σύλλογο.

Δεν υπάρχουν σχόλια

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Από το Blogger.
-->