«Καμπανάκι» κινδύνου από Γκάγκα: Πενταπλασιάστηκαν σε μια εβδομάδα οι εισαγωγές με κορονοϊό

EUROKINISSI

Νέοι και ανεμβολίαστοι είναι οι περισσότεροι ασθενείς που νοσηλεύονται με κορονοϊό σύμφωνα με την Διευθύντρια της 7ης Πνευμονολογικής Κλινικής του Σωτηρία.

Για πενταπλασιασμό των εισαγωγών ασθενών με κορονοϊό στα νοσοκομεία της χώρας έκανε λόγο η Διευθύντρια της 7ης Πνευμονολογικής Κλινικής του Σωτηρία, Πρόεδρος του Κεντρικού Συμβουλίου Υγείας, Μίνα Γκάγκα, μιλώντας στο ραδιόφωνο του ΣΚΑΪ.

Συγκεκριμένα έκανε λόγο για 200 εισαγωγές ασθενών την Τετάρτη σε πανελλαδικό επίπεδο, όταν την προηγούμενη εβδομάδα ήταν 40.

Ακόμα σημείωσε πως χθες, Τετάρτη, στο νοσοκομείο Σωτηρία έγιναν 30 εισαγωγές ασθενών με κορονοϊό. Οι 14, σύμφωνα με την ίδια, αφορούσαν νέους μεταξύ 20 και 30 ετών, χωρίς υποκείμενα νοσήματα που δεν είχαν εμβολιαστεί. Για να γίνει πιο εύκολη η σύγκριση, η κ. Γκάγκα ανέφερε πως την προηγούμενη εβδομάδα οι εισαγωγές δεν ξεπερνούσαν τις τρεις ημερησίως.

Η διευθύντρια της Πνευμονολογικής Κλινικής του Σωτηρία, ανέφερε ακόμα πως το τελευταίο δίμηνο στο «Σωτηρία» νοσηλεύεται μόλις ένας εμβολιασμένος ασθενής.



from Όλες οι ειδήσεις https://ift.tt/2W4sMpT
via IFTTT

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη