Συνεταιριστική Τράπεζα Λαμίας: Η Τράπεζα της Ελλάδος ήταν στο Μεγάλο Κόλπο έκανε το κοροΐδο για να πάρει τα Ακίνητα των Συνεταίρων σε εξευτελιστικές τιμές και να τα δώσει σε Funds

Αγαπητοί κ.κ. Συνεταίροι 

Η δικαιοσύνη επί τέλους κάθισε στο σκαμνί του Τριμελούς Κακουργιοδικείου του Εφετείου Λαμίας τα 24 στελέχη της πρώην Συνεταιριστικής Τράπεζας Λαμίας  

Αν όμως τα Μ.Μ.Ε. της πόλης μου της Λαμίας έκαναν το ΚΑΘΗΚΟΝ  τους και ΔΗΜΟΣΙΟΠΟΙΟΥΣΑΝ από το έτος 2000 τις ΟΜΙΛΙΕΣ μου, η ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΤΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ΛΑΜΙΑΣ δεν θε έπεφτε έξω με όλα τα επακόλουθα..


ΚΩΣΤΑΣ  ΔΗΜΗΤΡΑΚΟΠΟΥΛΟΣ 

Αγαπητοί Συνεταίροι - Μεριδιούχοι  

της πρώην Συνεταιριστικής Τράπεζας Λαμίας, Τώρα που το νερό μπήκε στο αυλάκι και η δικαιοσύνη επί τέλους κάθισε στο σκαμνί του Τριμελούς Κακουργιοδικείου του Εφετείου Λαμίας τα 24 στελέχη της πρώην Συνεταιριστικής Τράπεζας Λαμίας θα σας ανεβάζω κάθε ημέρα και από μία από τις Ομιλίες μου ως Πρόεδρος του ΣΥΛΛΟΓΟΥ Συνεταίρων - Δανειοληπτών - Εγγυητών της Σ.Τ.Λ. με τίτλο " Η ΑΛΛΗΛΟΒΟΗΕΙΑ".  

Η Ομιλίες μου είναι καταγεγραμμένες στα ΠΡΑΚΤΙΚΑ των Γενικών Συνελεύσεων της Σ.Τ.Λ. και όλα αυτά τα γνώριζε - γνωρίζει η Τράπεζα της Ελλάδος, αλλά επειδή ήταν στο Μεγάλο Κόλπο έκανε το κοροΐδο για να πάρει τα Ακίνητα των κ.κ. Συνεταίρων σε εξευτελιστικές τιμές και να τα δώσε σε Funds. 

ΙΔΟΥ Η  ΟΜΙΛΙΕΣ ΜΟΥ ΤΟΥ 2009 & 2010 

 

14.06.2009 

Γενική Συνέλευση της  Συνεταιριστικής Τράπεζας  Λαμίας. Ολη την Ομιλία μου την τράβηξα εγώ ο ίδιος με δική μου κάμερα. Παρακολουθείστε την καθώς ομιλούσα από το βήμα. 

https://www.youtube.com/watch?v=ALhZ5uQVPSI 

 

 

09.06.2010 

Γεν Συνέλευση ΣΥΝΕΤΑΙΡ. ΤΡΑΠ. ΛΑΜΙΑΣ 

www.youtube.com/watch?v=Vp1aotr-pKw&index=7&list=PL1AFQwV_Apdgmy2sGJHldlv9sHSvUTUhO 

 

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη