Ανθήλη: Καθαρίστηκε το παλιό και το νέο κοιμητήριο

Δείτε όσα ανέφερε ο αντιδήμαρχος Λαμιέων Κωνσταντίνος Κερπινιώτης:

Ανθήλη... Παλιό και Καινούριο Κοιμητήριο…

Δύσκολο το έργο μας, ειδικά αν έβλεπες τα καλάμια στο νέο Κοιμητήριο που είχαν υπερκαλύψει τα τοιχία. Η δημοτική αρχή δεσμεύθηκε ότι οι ιεροί αυτοί χώροι θα καθαρισθούν και το κάναμε πράξη μετά από 17 παρεμβάσεις!

Πραγματικά χρειάστηκε πολλή δουλειά και… μέθοδος, ώστε να εκμεταλλευτούμε όσο το δυνατόν περισσότερο τα μηχανήματα που τόσες ημέρες έπρεπε να προσφέρουν τις υπηρεσίες τους και σε άλλα σημεία του δήμου μας. Πετάξαμε πολλούς κάδους σκουπίδια και χόρτα, τα μπάζα έφταναν (30.000)kg, τα κλαδέματα (4.000)kg , περάσαμε και καινούριες σωλήνες ύδρευσης για την εξυπηρέτηση των δημοτών. Τοποθετήσαμε έναν κάδο στο εσωτερικό του Κοιμητηρίου και δώσαμε φάρμακο για τα χορτάρια. 

Το αποτέλεσμα μας δικαίωσε και μας γέμισε ικανοποίηση, όπως και οι αντιδράσεις των κατοίκων που ξέρουν να αναγνωρίζουν το έργο και να αναλαμβάνουν την ευθύνη που τους αναλογεί για να τα διατηρήσουν στη νέα τους κατάσταση. 

Ευχαριστώ τον Πρόεδρο κ Πέτρο Φούντα καθώς και τον τοπικό σύμβουλο Κωνσταντινο Χριστοδούλου για τη βοήθεια τους. 

Συνεχίζουμε….. ΔΗΜΟΣ ΛΑΜΙEΩΝ !!!



















Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη