Τα οκτώ νησιά που είναι ένα βήμα πριν το lockdown και την απαγόρευση κυκλοφορίας

pexels

Ο κορονοϊός πάει στα... νησιά της χώρας μας, με κάποιες περιοχές να βρίσκονται ένα βήμα πριν την επιβολή περιοριστικών μέτρων όπως η απαγόρευση κυκλοφορίας.

Συγκεκριμένα, παραμένει ο κίνδυνος για την επιβολή έξτρα μέτρων στη Μύκονο και την Ίο, όπως ανέφερε και ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας Νίκος Χαρδαλιάς το απόγευμα της Πέμπτης, ενώ ανησυχία υπάρχει και για την Ζάκυνθο, την Τήνο, την Λευκάδα, τη Σαντορίνη, την Πάρο και την Ρόδο.

Εφόσον κριθεί απαραίτητο, τα μέτρα που θα επιβληθούν θα είναι τα ίδια με αυτά που επιβλήθηκαν προ 15ημέρου στην Μύκονο, δηλαδή η απαγόρευση κυκλοφορίας 01:00 - 06:00, ενώ θα απαγορευτεί η μουσική σε όλα τα μαγαζιά των νησιών αυτών και όλα τα μαγαζιά θα σερβίρουν μόνο καθήμενους πελάτες.

Οι αποφάσεις για τα μέτρα που θα παρθούν θα εξαρτηθούν από τα επιδημιολογικά δεδομένα στα νησιά αυτά, αλλά και σε άλλες περιοχές που μπορεί μία ενδεχόμενη αύξηση των κρουσμάτων να δημιουργήσει ανησυχία για τη διασπορά του ιού.



from Όλες οι ειδήσεις https://ift.tt/3x7KVju
via IFTTT

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη