Ευχαριστήριο μήνυμα του αντιδημάρχου Λοκρών Πάνου Καπουκίνη στους εργαζόμενους καθαριότητας


Αισθάνομαι την ανάγκη και την υποχρέωση φτάνοντας σχεδόν στα δυο χρονια ως Αρμόδιος  Αντιδήμαρχος Καθαριότητος –Ανακύκλωσης , Οχημάτων - Μηχανήματων και Πολιτικής Προστασίας του Δημου Λοκρων   και γνωρίζοντας τα παρα πολλά προβλήματα που βρήκαμε και έχουμε αντιμετωπίσει και αντιμετωπίζουμε καθημερινά.

Ως ελάχιστο δείγμα αναγνώρισης των προσπαθειών και της άοκνης προσφοράς τους.

Να πω ενα μεγάλο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ στους εργαζόμενους της Υπηρεσίας Καθαριότητας του Δήμου μας που δίνουν καθημερινά και ανελλιπώς έξω στους δρόμους έναν μεγάλο αγώνα, με σκοπό τη διασφάλιση της καθαριότητας του Δημου μας. Καθως και στους χειριστές των μηχανημάτων της Διεύθυνσης Τεχνικών Υπηρεσιών που συνδραμουν καθημερινα με τα μηχανηματα του Δήμου μας για την αποκομιδή κλαδιων και καθαρισμούς παρανομών χωματερών.
                                                                           
Πραγματικά, το προσωπικό της Καθαριότητας καθημερινά δίνει τον καλύτερο εαυτό του για να φέρει εις πέρας μια εξαιρετικά δύσκολη αποστολή. Ναι Υπάρχουν αστοχίες, Ναι υπάρχουν προβλήματα και δεν είναι πάντα δυνατόν να ανταποκριθούμε όπως θέλουμε. Οι συμπολίτες μας όμως πρέπει να γνωρίζουν ότι οι εργαζόμενοι δίνουν έναν διαρκή αγώνα, χωρίς να φείδονται κόπου και προσπαθειών.

Καμία προσπάθεια όμως , όσο ειλικρινής ή καλοπροαίρετη και αν είναι, δεν μπορεί να τελεσφορήσει χωρίς τη συμμετοχή όλων μας. Πρέπει όλοι μαζί να διαφυλάξουμε το περιβάλλον και την υγεία μας στο θέμα των απορριμμάτων και της καθαριότητας του τόπου μας.

Οφείλουμε εκτός από το να επικροτήσουμε την προσπάθειά τους, να διευκολύνουμε και το δύσκολο έργο που αυτοί επιτελούν.

Σας ευχαριστώ για την άψογη συνεργασία μας.














































Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη