ΟΑΕΔ : Nέες εργατικές κατοικίες παραδίδονται τη Δευτέρα στον Αγίο Ιωάννη

ΟΑΕΔ : Nέες εργατικές κατοικίες παραδίδονται τη Δευτέρα στον Αγίο Ιωάννη

Δεκαοχτώ επιπλέον εργατικές κατοικίες του οικισμού «Κέρκυρα V» του ΟΑΕΔ θα παραδοθούν σε δικαιούχους τη Δευτέρα, 12 Ιουλίου 2021, στην περιοχή του Άγιου Ιωάννη, παρουσία του διοικητή του Οργανισμού Σπύρου Πρωτοψάλτη.

Όπως αναφέρει η ανακοίνωση του ΟΑΕΔ, «η σταδιακή παράδοση των κατοικιών, που ξεκίνησε τον Φεβρουάριο, σηματοδοτεί την ολοκλήρωση ενός σημαντικού έργου, που παρουσίασε μεγάλες καθυστερήσεις τα προηγούμενα 14 χρόνια, ταλαιπωρώντας τους δικαιούχους οικιστές. Η αποπεράτωση του οικισμού, που ξεκίνησε να κατασκευάζεται το 2007, βρίσκεται πλέον στο τελικό στάδιο, καθώς απομένει η παράδοση 12 κατοικιών».

Ο οικισμός «Κέρκυρα V» περιλαμβάνει 176 κατοικίες σε διώροφα κτίρια, καθώς και έξι καταστήματα, μία αίθουσα συγκέντρωσης και διαμορφωμένο περιβάλλοντα χώρο.



from Όλες οι ειδήσεις https://ift.tt/36tynbm
via IFTTT

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη