Ευθύμιος Καραΐσκος: Εξωραΐζουμε το «Ναό» της Αυτοδιοίκησης (φωτογραφίες - video)

Εξωραΐζουμε το «Ναό» της Αυτοδιοίκησης

Ανανεώσαμε την εικόνα της εμβληματικής αίθουσας του Δημοτικού μας Συμβουλίου, στην οποία περνάμε δημιουργικά όλοι οι εκπρόσωποι του λαού της Λαμίας πολύ χρόνο από την ζωή μας και, εγκαταστήσαμε μόνιμη έκθεση φωτογραφίας από το ισόγειο μέχρι την είσοδο της.

Μια έκθεση από φωτογράφους της περιοχής μας που  «αποτυπώνει» 21 σημεία του ’21, με μια διαφορετική, σύγχρονη ματιά, αναδεικνύοντας μέσα από την τέχνη της ασπρόμαυρης φωτογραφίας τη «δύναμή» τους και υπενθυμίζοντας σε όλους μας τις λαμπρές σελίδες της ιστορίας μας, ακριβώς στα σημεία αυτά!

Έτσι αναβαθμίζουμε αισθητικά την αίθουσα του Δημοτικού μας Συμβουλίου, προσθέτοντας μία νότα αισιοδοξίας και δημιουργικότητας για τους δημότες μας και με την έκθεση φωτογραφίας  ανακαλύπτουμε  ξανά, 200 χρόνια μετά,  21 σημεία του Αγώνα, που σηματοδοτούν τη συμβολή της Φθιώτιδας στην επιτυχία της Ελληνικής Επανάστασης.

 

Θέλω να ευχαριστήσω και να συγχαρώ θερμά, όλους όσους  εργάστηκαν καθώς και τους καλλιτέχνες φωτογράφους για τη δημιουργική τους φαντασία και υψηλή αισθητική του έργου τους….»

Ευθύμιος Καραΐσκος 













Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη