ΑΕΚ - Λαμία 1-0: Φιλική νίκη για την Ένωση

Η ΑΕΚ επικράτησε της Λαμίας 1-0 σε φιλική αναμέτρηση στο ΟΑΚΑ, με τον Εβγέν Σάκχοφ να πετυχαίνει το μοναδικό γκολ της αναμέτρησης στο 68ο λεπτό.

Η ΑΕΚ αντιμετώπισε τη Λαμία στο ΟΑΚΑ σε φιλικό προπονητικού χαρακτήρα, χωρίς την παρουσία φιλάθλων, μια εβδομάδα πριν από την σέντρα στη Super League Interwetten, αν και είναι ανοικτό το ενδεχόμενο να πάει πιο πίσω η έναρξη του πρωταθλήματος.

Η ΑΕΚ απείλησε για πρώτη φορά στο 2ο λεπτό με σουτ που επιχείρησε ο Λιβάι Γκαρσία εντός περιοχής, με τον Σαφάνοφ να αποκρούι.

Έπειτα ο ρυθμός του παιχνιδιού έπεσε με τη Λαμία να χάνει δύο καλές ευκαιρίες, ωστόσο το διαγώνιο σουτ του Μανουσάκη στο 24', έφυγε λίγο άουτ, ενώ ο Στάνκοβιτς απέκρουσε το σουτ του Ρόμανιτς.

Στο δεύτερο μέρος η ΑΕΚ ανέβασε την απόδοση της, δημιουργώντας περισσότερες επικίνδυνες καταστάσεις στην αντίπαλη άμυνα.

Στο 50' η απευθείας εκτέλεση φάουλ του Τάνκοβιτς πέρασε λίγο άουτ, ενώ την ίδια κατάληξη είχε και η προσπάθεια του Αλμπάνη, έπειτα από γύρισμα του Λιβάι Γκαρσία.

Στο 56' ο Μανουσάκης επιχείρησε ένα ακόμα σουτ εντός περιοχής, ωστόσο η μπάλα κατέληξε λίγο άουτ, δίχως να ανησυχεί τον Στάνκοβιτς.

Η ΑΕΚ πέτυχε το μοναδικό γκολ της αναμέτρησης στο 68ο λεπτό. Οι παίκτες του Βλάνταν Μιλόγεβιτς συνδυάστηκαν πολύ ωραία, ο Σιμάνσκι τροφοδότησε τον Ανσαριφάρντ, έξω από την περιοχή, αυτός έστρωσε δεξιά στον Σάκχοφ, ο οποίος νίκησε τον Σαφόνοφ για το 2-0.

ΑΕΚ: Στάνκοβιτς, Μισελέν (77' Σβάρνας) Βράνιες (84' Μήτογλου) Τζαβέλλας (84' Λάτσι) Χατζισαφί (77' Μιτάι) Σιμάνσκι (87' Ραντόνια) Λε Ταλέκ (64' Σάκχοφ) Γκαρσία (77' Σαμπανάτζοβιτς) Τάνκοβιτς (87' Ρουκουνάκης) Αλμπάνης, Ανσαριφάρντ,

ΛΑΜΙΑ: Σαράνοφ, Βύντρα, Ορτέγκα, Αντέτζο, Μαζουλουξής, Γκέντζογλου, Τσαλδάρης, Νούνιες, Καραμάνος, Ρόμανιτς, Μανουσάκης. Αγωνίστηκαν και οι Ελευθεριάδης, Μανούσος, Τιρόνε, Τζανετόπουλος, Σαραμαντάς.

www.sport24.gr

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη