ΑΣΕΠ: 11+1 προκηρύξεις για προσλήψεις στο Δημόσιο, όλες οι θέσεις εργασίας

ΑΣΕΠ: 11+1 προκηρύξεις για προσλήψεις στο Δημόσιο, όλες οι θέσεις εργασίας

Προσλήψεις μέσω ΑΣΕΠ στο Δημόσιο. Το Dnews παρουσιάζει αναλυτικό κατάλογο με όλες τις προκηρύξεις που τρέχουν αυτήν την περίοδο για θέσεις εργασίας σε δήμους.

34 άτομα με Σύμβαση Ορισμένου Χρόνου στο Δήμο Κορινθίων

Ο Δήμος Κορινθίων ανακοινώνει την πρόσληψη 34 ατόμων με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, διάρκειας 8 μηνών.

Περίοδος Υποβολής Αιτήσεων: 13/08/2021-23/08/2021

90 θέσεις εργασίας στο Δήμο Σερρών

Ανακοίνωση για την πρόσληψη, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, συνολικά ενενήντα (90) ατόμων για την καθαριότητα σχολικών μονάδων στο Δήμο Σερρών, και συγκεκριμένα, ανά υπηρεσία, έδρα, ειδικότητα και διάρκεια σύμβασης, αριθμού ατόμων.

Υποβολή αιτήσεων συμμετοχής

Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να συμπληρώσουν μόνο την συνημμένη αίτηση με αριθμό ΣΟΧ 01/2021 και να την υποβάλουν ηλεκτρονικά στην ακόλουθη διεύθυνση: paideias@serres.gr .

Προκήρυξη για 82 θέσεις εργασίας στον δήμο Νίκαιας - Αγίου Ιωάννη Ρέντη

Πρόσληψη, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, συνολικά ογδόντα δύο ατόμων για την καθαριότητα σχολικών μονάδων στο Δήμο Νίκαιας-Αγίου Ιωάννη Ρέντη.

Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να συμπληρώσουν μόνο την συνημμένη αίτηση-υπεύθυνη δήλωση της παρούσας Ανακοίνωσης και να την υποβάλουν ηλεκτρονικά στην ακόλουθη διεύθυνση: prosopiko_ekt@nikaia-rentis.gov.gr , από 16-08-2021 έως και 20-08- 2021.

50 προσλήψεις στον δήμο Ελληνικού - Αργυρούπολης

Πρόσληψη, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, συνολικά πενήντα (50) ατόμων για την καθαριότητα σχολικών μονάδων στο Δήμο Ελληνικού Αργυρούπολης.

Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να συμπληρώσουν μόνο την συνημμένη αίτηση και να την υποβάλουν ηλεκτρονικά στην ακόλουθη διεύθυνση: protokollo@elliniko-argyroupoli.gr .

180 νέες προσλήψεις στην Πάτρα

Ανακοίνωση για την πρόσληψη, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, συνολικά εκατόν ογδόντα (180) ατόμων για την καθαριότητα σχολικών μονάδων στο Δήμο Πατρέων, και συγκεκριμένα, ανά υπηρεσία, έδρα, ειδικότητα και διάρκεια σύμβασης, αριθμού ατόμων.

Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να συμπληρώσουν μόνο τη συνημμένη αίτηση και να την υποβάλουν ηλεκτρονικά στην ακόλουθη διεύθυνση: protodp@patras.grΗ αίτηση συμμετοχής, που θα υποβληθεί ηλεκτρονικά, από τον υποψήφιο, πρέπει απαραιτήτως να εμφανίζεται υπογεγραμμένη, με φυσική υπογραφή. Ανυπόγραφες αιτήσεις δεν θα γίνονται δεκτές.

78 άτομα στον Περιφερειακό Συνδέσμο Φορέων Διαχείρισης Στερεών Αποβλήτων Κεντρικής Μακεδονίας

Ο Περιφερειακός Σύνδεσμος Φορέων Διαχείρισης Στερεών Αποβλήτων Κεντρικής Μακεδονίας ανακοινώνει την πρόσληψη 78 ατόμων με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, διάρκειας 8 μηνών.

Περίοδος Υποβολής Αιτήσεων: 17/08/2021-26/08/2021

35 άτομα Ειδικού Επιστημονικού-Τεχνικού Προσωπικού σε Ερευνητικούς Φορείς

Το Ανώτατο Συμβούλιο Επιλογής Προσωπικού προκηρύσσει την πρόσληψη 35 θέσεων Ειδικού Επιστημονικού-Τεχνικού Προσωπικού με σχέση εργασίας Ιδιωτικού Δικαίου Αορίστου Χρόνου στους κατωτέρω Ερευνητικούς και Τεχνολογικούς Φορείς που εποπτεύονται από την Γενική Γραμματεία Έρευνας και Καινοτομίας:

- Πέντε (5) θέσεων, για την κάλυψη αναγκών του Ε.ΚΕ.Β.Ε. «ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΦΛΕΜΙΝΓΚ» - Ν.Π.Ι.Δ.

- Είκοσι τεσσάρων (24) θέσεων, για την κάλυψη αναγκών του Ελληνικού Κέντρου Θαλάσσιων Ερευνών (ΕΛΚΕΘΕ) - Ν.Π.Δ.Δ.,

- Έξι (6) θέσεων, για την κάλυψη αναγκών του Ελληνικού Ινστιτούτου Παστέρ (Ε.Ι.ΠΑΣΤΕΡ) - Ν.Π.Ι.Δ

Περίοδος Υποβολής Αιτήσεων: 24/08/2021-13/09/2021

11 άτομα με Σύμβαση Ορισμένου Χρόνου στο Δήμο Ικαρίας

Ο Δήμος Ικαρίας ανακοινώνει την πρόσληψη 11 ατόμων με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, διάρκειας 8 μηνών.

Περίοδος Υποβολής Αιτήσεων: 16/08/2021-25/08/2021

33 άτομα με Σύμβαση Ορισμένου Χρόνου στο Δήμο Κιλκίς

Ο Δήμος Κιλκίς ανακοινώνει την πρόσληψη 33 ατόμων με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, διάρκειας 8 μηνών.

10 Οδηγοί με Σύμβαση Ορισμένου Χρόνου στην Εταιρεία Ύδρευσης & Αποχέτευσης Θεσσαλονίκης Α.Ε.

Η Εταιρεία Ύδρευσης & Αποχέτευσης Θεσσαλονίκης Α.Ε. ανακοινώνει την πρόσληψη 10 ΔΕ Οδηγών Οχημάτων (με άδεια οδήγησης Γ' Κατηγορίας - χωρίς κάρτα ψηφιακού ταχογράφου) με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, διάρκειας 8 μηνών.

Περίοδος Υποβολής Αιτήσεων: 16/08/2021-25/08/2021

15 Εργάτες με Σύμβαση Ορισμένου Χρόνου στην Εφορεία Αρχαιοτήτων Ανατολικής Αττικής

Η Εφορεία Αρχαιοτήτων Ανατολικής Αττικής ανακοινώνει την πρόσληψη 15 ΥΕ Ανειδίκευτων Εργατών με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, διάρκειας 12 μηνών, με δυνατότητα παράτασης ή ανανέωσης.

Περίοδος Υποβολής Αιτήσεων: 10/08/2021-19/08/2021

15 άτομα με Σύμβαση Ορισμένου Χρόνου στο Δήμο Αγίων Αναργύρων-Καματερού

Ο Δήμος Αγίων Αναργύρων-Καματερού ανακοινώνει την πρόσληψη 15 ατόμων με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, διάρκειας 8 μηνών.

Περίοδος  Υποβολής Αιτήσεων: 10/08/2021-19/08/2021



from Όλες οι ειδήσεις https://ift.tt/37I9rgW
via IFTTT

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη