Σεμέδο για βιασμό 17χρονης: "Έγιναν όλα για τα λεφτά, είμαι αθώος" - Έλαβε προθεσμία να απολογηθεί

Σεμέδο για βιασμό 17χρονης: "Έγιναν όλα για τα λεφτά, είμαι αθώος" - Έλαβε προθεσμία να απολογηθεί

Προθεσμία να απολογηθεί πήρε ο Ρουμπέν Σεμέδο. Κατηγορείται για βιασμό ανήλικης, μαζί με έναν 40χρονο.

Nέα 48ωρη προθεσμία για να απολογηθεί ενώπιον της ανακρίτριας ζήτησε κι έλαβε ο Ρούμπεν Σεμέδο για να απολογηθεί για την κατηγορία του ομαδικού βιασμού.

«Είμαι αθώος. Θα το δείτε όλοι. Αν δεν ήμουν παίκτης ποδοσφαίρου δεν θα γινόντουσαν όλα αυτά. Όλα γίνονται για τα λεφτά» είπε ο κατηγορούμενος ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού, εξερχόμενος του κτιρίου 9 της Ευελπίδων. Την ίδια στιγμή ο 40χρονος νιγηριανής καταγωγής συγκατηγορούμενος του για ομαδικό βιασμό έλαβε προθεσμία για το πρωί της Παρασκευής.

Ο κατηγορούμενος αναμένεται να απολογηθεί την Πέμπτη, 2 Σεπτεμβρίου.

Υπενθυμίζεται οτι η κοπέλα κατήγγειλε το περιστατικό μαζί με την μητέρα της αρχικά στο Αστυνομικό Τμήμα Βύρωνα και στη συνέχεια στο Τμήμα Προστασίας Ανηλίκων της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής.

Σε βάρος του Ρούμπεν εκδόθηκε ένταλμα σύλληψης το οποίο εκτελέστηκε, και συνελήφθη στο σπίτι του.

Η κοπέλα εξετάζεται από ψυχολόγο του Τμήματος Προστασίας Ανηλίκων, ενώ οι αστυνομικοί βρίσκονται σε επικοινωνία με τον αρμόδιο Εισαγγελέα, προκειμένου να διαπιστωθούν οι ακριβείς συνθήκες του περιστατικού.



from Όλες οι ειδήσεις https://ift.tt/3mOYwe2
via IFTTT

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη