Κορονοϊός: Παραμένει σε σοβαρή κατάσταση 19χρονος στην Πάτρα - Υπέστη πνευμονική εμβολή (βίντεο)

Κορονοϊός: Παραμένει σε σοβαρή κατάσταση 19χρονος στην Πάτρα - Υπέστη πνευμονική εμβολή (βίντεο)

Νεαρός άνδρας, 19 ετών, που δεν έχει εμβολιαστεί κατά του κορονοϊού, παραμένει σε κρίσιμη κατάσταση στο νοσοκομείο του Ρίου. Είχε νοσήσει από τον ιό και εκδήλωσε πνευμονική εμβολή. 

Στο νοσοκομείο του Ρίου, σε σοβαρή κατάσταση, συνεχίζει να νοσηλεύεται ένας 19χρονος που είχε νοσήσει από κορονοϊό και εκδήλωσε πνευμονική εμβολή. Ο νεαρός άνδρας δεν έχει εμβολιαστεί κατά του ιού.

Ο 19χρονος είχε ήπια συμπτώματα και βρισκόταν σε καραντίνα. Δεν είχε υποκείμενα νοσήματα, εμφάνισε, ωστόσο, πνευμονική εμβολή και νοσηλεύεται, χωρίς όμως να έχει διασωληνωθεί μέχρι στιγμής. Ο νεαρός, σύμφωνα με τις πληροφορίες, δεν έχει εμβολιαστεί.

Επιπλέον, στην παιδιατρική κλινική νοσηλεύεται και ένα παιδί, χωρίς η κατάστασή του να θεωρείται κρίσιμη.

Σημειώνεται ότι οι περισσότεροι που νοσηλεύονται στα νοσοκομεία της Πάτρας με κορονοϊό είναι ανεμβολίαστοι. Συγκεκριμένα, στην Πάτρα εντοπίστηκαν 117 κρούσματα το τελευταίο 24ωρο, ενώ διπλασιάστηκε ο αριθμός των νοσηλευόμενων στα νοσοκομεία. Στις αρχές του μήνα οι νοσηλευόμενοι ανέρχονταν σε 25, ενώ τώρα σε 51.



from Όλες οι ειδήσεις https://ift.tt/3AJgxOt
via IFTTT

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη